Google ürünleri listesi Google tarafından satın alınan tüm ana masaüstü, mobil ve çevrimiçi ürünleri içerir. Bu ürünler son ürün ya da beta sürümler olabilir. Liste ayrıca kullanımdan kaldırılmış, birleştirilmiş ya da tekrar isimlendirilmiş ürünleri de içerir. Ürünlerin içinde olan özellikler ayrıca listelenmemiştir.
Google Play, Google'ın Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Kullanıcılara Android SDK ile geliştirilen ve Google üzerinden yayınlanan uygulamalara göz atmasına ve indirmesine olanak tanır ve Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olarak hizmet vermektedir.
Apple Müzik; Apple tarafından geliştirilen müzik dinleme servisi. Kullanıcılar kendi cihazlarına dinlemek istedikleri müzikleri indirebilir, önce de oluşturulan oynatma listelerini dinleyebilirler. İnternet üzerinden yayın yapan "Beats1" adlı radyo kanalını içermektedir. Sanatçıların hayranları için medya platformu blogunda paylaşımlar yapmaktadır. Hizmet ayrıca Apple Music 1, Apple Music Hits ve Apple Music Country internet radyosu istasyonlarını da içerir. iTunes Radyo'nun bazı özelliklerini içermektedir. 30 Ekim 2020'den itibaren Apple Music, Apple Haberler, iCloud, Apple Arcade ve Apple TV+ gibi diğer birkaç Apple hizmetiyle birlikte Apple One paketine dahil edildi.
Google TV Android işletim sistemi için Google tarafından işletilen bir çevrimiçi Video on demand Filmler ve TV hizmetidir. Google Play hizmetine dahildir. Filmler ve televizyon şovları, Google Play web sitesinde veya Chrome, Android, iOS ve Roku cihazları için kullanılabilen Google TV uygulaması üzerinden görülebilir. Bazı başlıklar yalnızca kiralamak veya satın almak için kullanılabilirken bazıları hem ikisi aracılığıyla kullanılabilir. Alternatif olarak, kullanıcılar çevrimdışı görüntüleme için filmleri ve TV şovlarını indirebilir ve bunları daha sonra mobil uygulamayı kullanarak görüntüleyebilirler. İndirilen dosyalar beş cihazla sınırlıdır ve beş cihaz indirildikten sonra yerel olarak ek bir cihazda senkronize etmek için silinmelidir. Eylül 2020'de Google TV için Android uygulaması, Amerika Birleşik Devletleri'nde Google TV olarak yeniden adlandırıldı ve akış hizmetlerinde içerik toplama eklendi. Haziran 2021'de birkaç TV'de uygulamanın kullanılmayacağı ve kullanıcıların bunun yerine YouTube uygulamasını kullanmaları gerektiği konusunda kullanıcılara bilgi verildi.
Google Play Müzik Android işletim sistemi için Google tarafından işletilen bir müzik akışlı hizmet ve çevrimiçi müzik dolabıydı. Google Play hizmetine dahildi. Aylık 9.99 ABD doları karşılığında YouTube Red ile birlikte satılan bir "Tüm Erişim" aboneliği, kullanıcılara coğrafi bölge ve müzik aletleri oluşturma özelliğiyle Google Play Müzik kataloğundaki herhangi bir şarkıyı isteğe bağlı olarak yayınlama olanağı tanır. En fazla 6 aile üyesi için "Tam Erişim" için aylık hizmet 14,99 ABD Dolardır. Kullanıcılar, Google Play'in müzik mağazası bölümünden kitaplıkları için ek parçalar satın alabilirler. Standart hesaplara sahip kullanıcılar kişisel kütüphanelerinden en fazla 50.000 şarkı yükleyebilir ve ücretsiz olarak dinleyebilir. İnternet'e bağlı cihazlar için müzik akışını sunmanın yanı sıra Google Play Müzik mobil uygulaması, müziklerin çevrimdışı olarak saklanmasına ve dinlenmesine olanak tanır.
Google Play Gazetelik Google tarafından Android ve iOS işletim sistemleri için geliştirilen bir haber toplayıcı ve dijital gazeteci uygulamasıdır. Google Play hizmetine dahildir. Google Play Gazetelik, Android için 20 Kasım 2013 tarihinde Google Play Dergilerinin ve Google Currents'ın tek bir üründe bir araya getirilmesiyle başlatıldı. Bunlar abonelikleri dergilere, web akışlarına ve sunucu tarafından oluşturulan topikal yayınlara sunuyordular. 15 Mayıs 2018 tarihinde Google Haberler ve Hava Durumu ile birleşerek Google Haberler oldu.
Nexus Player, Google ve Asus tarafından ortak geliştirilen bir dijital medya oynatıcıdır. Google Nexus tüketici aygıtları ailesindeki ikinci medya oynatıcıdır. Nexus Q-den sonra geldi. Android 7.0 ("Nougat") işletim sistemini çalıştıran, Android TV platformunu kullanan ilk cihazdır. 2017 yılında Android Oreo sürümüne de yükseldi. Nexus oynatıcı, Chromecast tarafından ilk kez piyasaya sürülen bir televizyondaki medya oynatmamını seçme ve denetleme özelliği olan Google Cast'i destekler. 24 Mayıs 2016'da Google, Nexus Player'ı durdurdu.
Nexus Q Google tarafından geliştirilen, durdurulan dijital medya oynatıcısıdır. Haziran 2012'deki Google I / O geliştiricileri konferansında açıklanan cihazın kısa bir süre sonra US $ 300 karşılığında Amerika'da kamuoyuna duyurulması bekleniyordu. Nexus Q, bir "paylaşılan" bir deneyim sağlamak için Google Play Müzik, Google Play Filmler ve TV ve YouTube gibi Google'ın çevrimiçi medya tekliflerini kaldırabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılar, Android cihazını ve servislerin ilgili uygulamalarını içeriği sıraya koymak ve oynatımı kontrol etmek için uzaktan kumanda olarak kullanarak desteklenen servislerden bağlı bir televizyona ya da entegre bir yükselticiye bağlı hoparlörlere akışı gerçekleştirebilir.
Google Play hizmetleri Android, Android Wear ve Android TV işletim sistemi için Google'ın patentli bir arka plan hizmeti ve API paketidir. İlk kez 2012'de tanıtıldığında, Google+ API'larıne ve OAuth 2.0'a basit erişim sağladı. Ancak o zamandan beri geniş bir yelpazede Google Mobil Servislerini kapsayacak şekilde genişletildi ve uygulamalar, ortak araçlar vasıtasıyla hizmetlerle kolayca iletişim kurmaya başladı. Ocak 2014 itibarıyla, Android cihazlarda bir milyardan fazla kez kurulmuştur. Google Play hizmetine dahildir. Google Play Hizmetleri 3 Ağustos 2020'de Google Play Store'da 10 milyar kullanıcı sayısına ulaşan ilk uygulama olmuştur.
PlayStation Music, Spotify tarafından desteklenen, isteğe bağlı bir müzik akışı hizmetidir. 30 milyondan fazla parçaya ücretsiz ve premium erişim sağlayan PlayStation 3, PlayStation 4, Xperia tablet ve mobil cihazlardaki PlayStation Network üzerinden 41 pazarda mevcuttur. Servis, eski müzik akış servisi olan Music Unlimited'in yerine geçiyor. 30 Ocak 2020 tarihinde PlayStation Music kullanımdan kaldırılmıştır.
YouTube Go, gelişmekte olan pazarlarda YouTube'a mobil cihazlardan erişimi kolaylaştırmayı amaçlayan bir Android uygulamasıdır. Şirketin ana Android uygulamasından farklıdır ve videoların indirilmesine ve diğer kullanıcılarla paylaşılmasına izin verir. Ayrıca, kullanıcıların videoları önizlemelerine, indirilen videoları Bluetooth üzerinden paylaşmalarına olanak tanır, mobil veri kontrolü ve video çözünürlüğü için daha fazla seçenek sunar.
YouTube Gaming, YouTube tarafından farkı oyunlar için amaçlanan video oyunu yayıncılığı uygulamasıdır. 26 Ağustos 2015'te şirket, YouTube Gaming'i başlattı. Hizmet Facebook Gaming, Amazon'a ait olan Twitch, Microsoft'a ait Mixer hizmetleri ile rekabet etmeyi amaçlayan video oyun odaklı bir sektör ve videolar ve canlı akış için bir uygulama idi.
YouTube TV, 85'ten fazla televizyon ağından canlı TV, istek üzerine video ve bulut tabanlı DVR sunan bir Amerikan üst düzey internet televizyonu hizmetidir. Google'ın bir yan kuruluşu olan YouTube'a aittir ve kendisi de Alphabet Inc.'in bir yan kuruluşudur. YouTube TV dizisi ABC, CBS, NBC, PBS, Fox, FX, AMC, CNN, Fox News, TBS, Discovery, Comedy Central ve ESPN gibi büyük ABD ağlarını içerir. Smart TV, Android TV, Android Auto, mobil cihaz ve bilgisayarlarda uyumludur.
YouTube Kids, Google'ın bir yan kuruluşu olan YouTube tarafından geliştirilen bir çocuk video uygulamasıdır. Uygulama, çocuklara yönelik hizmetin bir sürümünü sunar. İçerik seçimleri, ebeveyn denetimi özellikleri ve 13 yaşın altındaki çocuklar için uygunsuz olarak kabul edilen videoların filtrelenmesi özelliklerine sahiptir.
YouTube Premium, YouTube video platformu tarafından sunulan bir abonelik iş modeli hizmetidir. Hizmet, içeriğe reklamsız erişimin yanı sıra, premium YouTube Originals programına erişim, mobil cihazlarda video indirme, arka planda video oynatma ve YouTube Music müzik akışı hizmetine erişim sağlar. Hizmet 100'den fazla ülkede kullanılır ve her ülkede farklı aylık veya yıllık ücretler var.
YouTube Live, 2008 yılında San Francisco ve Tokyo'dan internette canlı yayınlanan bir video olayıydı. 22-23 Kasım 2008'de piyasaya sürüldü. The Black Eyed Peas, rapçi will.i.am, Will It Blend'den Tom Dickson, Michael Buckley, The Happy Tree Friends, Fred Figglehorn, Smosh, Esmée Denters ve şarkıcı Katy Perry gibi çeşitli YouTube ünlüleri tarafından sunuldu. 8 Nisan 2011'de, kanal kapatıldı ve tüm videolar etkin bir şekilde kaldırıldı. Yerine YouTube canlı bölüm sayfası geldi.
YouTube Uygulama Programlama Arayüzü , geliştiricilerin REST ve XML-RPC olmak üzere iki tür özellikler aracılığıyla video istatistiklerine ve YouTube kanalı verilerine erişmesine olanak tanır. Google, YouTube API kaynaklarını "YouTube deneyimini web sayfa, uygulama veya cihaza getirmeğe olanak tanıyan API'ler ve Araçlar olarak tanımlar.
LG G Pad 8.3 (LG G Tab 8.3 olarak da bilinir); Android işletim sistemini kullanan, 8.3 inç ekranı olan, LG Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan bir tablet bilgisayardır. Tablet; LG G serisine aittir, 4 Eylül 2013'te duyurulmuş ve Kasım 2013'te çıkarılmıştır. Önceki modelde 8.9 inç boyunda (23 cm) bir ekran bulunmasına karşın G Pad 8.3'te daha küçük olan 8.3 inç (21 cm) bir ekran bulunur. LG Optimus Pad'in ardılıdır. Cihazın devamı olarak LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 ve LG G Pad 10.1 modelleri geldi.
YouTube Shorts, Google'ın bir yan kuruluşu olan YouTube tarafından geliştirilen bir sosyal medya uygulaması hizmetidir. YouTube tarihi boyunca ilk kez kısa videolar ayrıca bir hizmet oldu. Eylül 2020'de YouTube, Instagram Reels ve TikTok'a benzer 15 saniyelik videolardan oluşan yeni bir platform olan YouTube Shorts'un beta sürümünü piyasaya süreceğini duyurdu. Platform ilk olarak Hindistan'da test edildi, Mart 2021'den itibaren artık 1 dakikaya kadar uzayabilen videolarla Amerika Birleşik Devletleri dahil diğer ülkelere yayıldı. Platform bağımsız bir uygulama değil, ana YouTube uygulamasına entegre edilmiştir. TikTok gibi, kullanıcılara videolarına lisanslı müzik ekleme olanağı da dahil olmak üzere yerleşik yaratıcı araçlara erişim sağlar. Platform, küresel beta lansmanını Temmuz 2021'de yaptı.
LG Optimus L5, LG Electronics tarafından tasarlanmış ve üretilmiş slate akıllı telefondur. Optimus L5, L serisindeki orta seviye modeldir ve Android 4.0 işletim sistemi yüklü gelir.