BJK İnönü Stadyumu, İstanbul Boğazı kıyısında, Beşiktaş ile Kabataş semtleri arasında 1947 ile 2013 yılları arasında hizmet vermiş stadyum. Stadyum 2004 yılında yenilenerek, kapasitesi 32.086'ya çıkarılmıştır. Uzun yıllar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarında kullanılan stadyum, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi kapsamında 2013 yılında yıkılmıştır.
Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu, önceki adıyla Alsancak Stadyumu, İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir futbol stadyumudur. 1929'da hizmete giren stadyum, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2015'te yıkıldı ve 2017-2021 yılları arasında yeniden inşa edildi.
Bursa Atatürk Stadyumu, 1950 yılında Bursa'da açılan futbol stadyumu. Bursa Atatürk Stadyumu, Merkez Osmangazi ilçesinin Altıparmak semtinin batısında, Kültürpark'ın doğusunda yer almaktadır.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu, 19.209 kapasiteli stadyumdu. Kapasiteye göre Ankara'nın en büyük 4. stadyumuydu. Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarına ve resmî kurumlar tarafından düzenlenen tören ve gösterilerde kullanıldı.
Kâmil Ocak Stadyumu Gaziantep'te bulunan eski stadyumdur. Gaziantepspor'un iç saha maçlarını oynadığı stadyum 16.981 kişi kapasiteliydi. Yapımını dönemin spordan sorumlu Devlet Bakanı, Gaziantep Milletvekili Kamil Ocak gerçekleştirmiş, 1974 yılında hizmete açılmıştır. Stadyum 2018 senesinde yıkılmıştır.
Stadyum veya stat, çeşitli spor müsabakalarının yapılabilmesi için özel olarak yapılmış spor tesisleri.
İzmir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan çok amaçlı stadyum. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilmiştir. Adını ülkenin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten almaktadır. 51.337 kişilik kapasitesi ile ülkedeki en büyük ikinci olimpik stadyumudur. Yerine Yeni İzmir Atatürk Stadyumu yapılması planlanmaktadır 2020 yılında stadyumun Passolig sistemi sökülmüş ve hâlen âtıl vaziyettedir.
Parken Stadyumu, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan, 42.305 seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumu. Danimarka futbol kulüplerinden FC København'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. İnşaatı 1990 yılında başlayan stadyum, 9 Eylül 1992 tarihinde hizmete girmiştir. Danimarka'nın en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumu olan Parken, Danimarka millî futbol takımının da iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Stadyum konserlerde normal kapasitesinden daha fazla seyirci almaktadır.
Cebeci İnönü Stadyumu, Ankara'da Cebeci semtinde bulunan koltuksuz 37.000 kişi kapasiteli stadyumdu. Yıkılmadan önce kapasite açısından Türkiye'nin beşinci, Ankara'nın ise en büyük stadyumuydu
Samsun 19 Mayıs Stadyumu, Samsun'da bulunan eski bir futbol stadyumudur. 23 Şubat 1975'te Trabzonspor'a karşı yapılan maçta açılan ve 20 Mayıs 2017 tarihindeki Bandırmaspor karşılaşmasına dek Samsunspor'a ev sahipliği yapan stadyum bu tarihten itibaren ilk kez 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları olmak üzere farklı spor branşlarında etkinlikler için kullanılmaktadır.
Emirates Stadyumu İngiltere'nin başkenti Londra'nın Holloway semtinde yer alan ve Arsenal Futbol Kulübü'nün iç saha maçlarına ev sahipliği yapan futbol stadyumu. Emirates, 60,272 seyirci kapasitesiyle; Wembley ve Old Trafford'tan sonra İngiltere'nin en büyük futbol stadyumudur.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi ya da sponsorluk anlaşması gereği Rams Park, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray'ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
1997 FIFA Dünya Gençler Şampiyonası, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın 11.'sidir. Turnuva, Malezya'da 16 Haziran 1997 - 5 Temmuz 1997 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.
Orijinal Wembley Stadyumu, resmi şekliyle İmparatorluk Stadyumu, şu an yerinde 2007'de açılan yeni Wembley Stadyumu bulunan, kuzeybatı Londra'nın banliyölerinden Wembley'deki eski futbol stadyumu. Eski Wembley Stadyumu, FA Cup finallerine, 5 kez Şampiyonlar Ligi finaline, 1948 Olimpiyatları'na, 1966 FIFA Dünya Kupası finali'ne, 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası finaline ve 1985 Live Aid konserine ev sahipliği yapmasıyla bilinir. Stadyum hakkında Pelé, "Wembley futbolun katedralidir. Futbolun başkenti ve kalbidir." ifadelerini kullanmış ve yapının, dünyanın en ünlü futbol stadyumu olduğu olgusunu desteklemişti. İkiz kuleler, 2003'te yıkılmadan önce, İngiltere ve Wembley için bir sembol olmuş; yıkım halkın birçok kesiminde üzüntüyle karşılanmıştı.
Eryaman Stadyumu, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bulunan futbol stadyumu. 20.672 seyirci kapasitesine sahip stadyum, 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Keçiören Aktepe Stadyumu ya da kısaca Aktepe Stadyumu, Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Adnan Menderes mahallesinde bulunan 4.518 seyirci kapasitesine sahip stadyum. Hacettepe 1945 ve Keçiörengücü takımlarının iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Tamamı koltuklu olan stadyumun zemini doğal çimdir.
TCDD Ankara Demirspor Stadyumu, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan futbol stadyumu. Ankara Demirsporun maçlarına ev sahipliği yapan stadyum tümü koltuklu olmak üzere 1.520 seyirci kapasitelidir.
Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu; Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir stadyumdur. Etimesgut Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapan stadyum, Hacettepe SK tarafından da kullanılmaktadır. İlk olarak 1967 yılında inşa edilmiş; 2017'de ise bir dizi yenileme çalışması geçirmiştir. 105x68 metre büyüklüğünde ve 2.640 seyirci kapasitelidir. Zeminde suni çim kaplıdır.
OSTİM Stadyumu, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan futbol stadyumuydu. Başkent Gözgözler Akademi ve Çankaya'nın maçlarına ev sahipliği yapmış olduğu stadyum tümü koltuklu olmak üzere 4.271 seyirci kapasiteliydi. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkılmasından dolayı Gençlerbirliği de iç saha maçlarını 2018/19 sezonunda geçici olarak bu stadyumda oynamıştır.
Utada Hikaru , ayrıca Hikaru Utada ve Utada isimlerini de kullanan Japon-Amerikan şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı. Japon olan kayıt yapımcısı Utada Teruzane ile enka sanatçısı Keiko Fuji'nin çocuğu olarak Amerika'da dünyaya geldi. Utada küçük yaşlarda şarkı sözleri yazmaya başladı ve babasının işi yüzünden çok defa Tokyo'ya yolculuk etti. Sonunda EMI adlı kayıt şirketinin Japonya temsilcisi olan Toshiba-EMI ile anlaşma imzaladı ve Cubic U sahne adıyla 1998 yılının başlarında dili İngilizce olan çıkış albümü Precious'ı yayınladı ancak albüm ticari anlamda başarısız oldu. Takip eden yıl R&B ve dans-pop tarzları ağırlıklı dili Japonca olan çıkış albümü First Love'ı yayınladı ve bir anda büyük başarılar elde etti. "Automatic", "Time Will Tell", and "Movin' On Without You" adlı teklilerinin de yardımıyla albüm ilk haftasında Japonya'da iki milyon kopyadan fazla sattı. Oricon listelerinde birbirini izlemeyen altı hafta bir numarada kaldı ve 1999 sonuna kadar altı milyon kopya daha sattı. First Love en sonunda ülkenin gelmiş geçmiş en çok satan albümü oldu.