BJK İnönü Stadyumu, İstanbul Boğazı kıyısında, Beşiktaş ile Kabataş semtleri arasında 1947 ile 2013 yılları arasında hizmet vermiş stadyum. Stadyum 2004 yılında yenilenerek, kapasitesi 32.086'ya çıkarılmıştır. Uzun yıllar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarında kullanılan stadyum, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi kapsamında 2013 yılında yıkılmıştır.
Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu, önceki adıyla Alsancak Stadyumu, İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir futbol stadyumudur. 1929'da hizmete giren stadyum, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2015'te yıkıldı ve 2017-2021 yılları arasında yeniden inşa edildi.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu, 19.209 kapasiteli stadyumdu. Kapasiteye göre Ankara'nın en büyük 4. stadyumuydu. Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarına ve resmî kurumlar tarafından düzenlenen tören ve gösterilerde kullanıldı.
Kâmil Ocak Stadyumu Gaziantep'te bulunan eski stadyumdur. Gaziantepspor'un iç saha maçlarını oynadığı stadyum 16.981 kişi kapasiteliydi. Yapımını dönemin spordan sorumlu Devlet Bakanı, Gaziantep Milletvekili Kamil Ocak gerçekleştirmiş, 1974 yılında hizmete açılmıştır. Stadyum 2018 senesinde yıkılmıştır.
Stadyum veya stat, çeşitli spor müsabakalarının yapılabilmesi için özel olarak yapılmış spor tesisleri.
İzmir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan çok amaçlı stadyum. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilmiştir. Adını ülkenin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten almaktadır. 51.337 kişilik kapasitesi ile ülkedeki en büyük ikinci olimpik stadyumudur. Yerine Yeni İzmir Atatürk Stadyumu yapılması planlanmaktadır 2020 yılında stadyumun Passolig sistemi sökülmüş ve hâlen âtıl vaziyettedir.
Parken Stadyumu, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan, 42.305 seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumu. Danimarka futbol kulüplerinden FC København'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. İnşaatı 1990 yılında başlayan stadyum, 9 Eylül 1992 tarihinde hizmete girmiştir. Danimarka'nın en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumu olan Parken, Danimarka millî futbol takımının da iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Stadyum konserlerde normal kapasitesinden daha fazla seyirci almaktadır.
Emirates Stadyumu İngiltere'nin başkenti Londra'nın Holloway semtinde yer alan ve Arsenal Futbol Kulübü'nün iç saha maçlarına ev sahipliği yapan futbol stadyumu. Emirates, 60,272 seyirci kapasitesiyle; Wembley ve Old Trafford'tan sonra İngiltere'nin en büyük futbol stadyumudur.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi ya da sponsorluk anlaşması gereği Rams Park, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray'ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Orijinal Wembley Stadyumu, resmi şekliyle İmparatorluk Stadyumu, şu an yerinde 2007'de açılan yeni Wembley Stadyumu bulunan, kuzeybatı Londra'nın banliyölerinden Wembley'deki eski futbol stadyumu. Eski Wembley Stadyumu, FA Cup finallerine, 5 kez Şampiyonlar Ligi finaline, 1948 Olimpiyatları'na, 1966 FIFA Dünya Kupası finali'ne, 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası finaline ve 1985 Live Aid konserine ev sahipliği yapmasıyla bilinir. Stadyum hakkında Pelé, "Wembley futbolun katedralidir. Futbolun başkenti ve kalbidir." ifadelerini kullanmış ve yapının, dünyanın en ünlü futbol stadyumu olduğu olgusunu desteklemişti. İkiz kuleler, 2003'te yıkılmadan önce, İngiltere ve Wembley için bir sembol olmuş; yıkım halkın birçok kesiminde üzüntüyle karşılanmıştı.
Vuhan Tianhe Uluslararası Havalimanı, Çin'in Vuhan kentinde bulunan bir havalimanıdır. Havalimanı şehrin 26 km kuzeyinde Huangpi semtinde yer almaktadır. 15 Nisan 1995 tarihinde açılmış olup eski Hankou Wangjiadun Havalimanı ile Nanhu Havalimanı'nın yerini almıştır.
Çin'de spor uzun zamandır dövüş sanatları ile özdeşleştirilmiştir. Günümüzde Çin'de birçok çeşitli rekabetçi spor mevcuttur. Geleneksel Çin kültüründe fiziksel uygunluk önemli bir kişisel özellik olarak algılanır. Çin'de her dört sene "Millî Oyunlar" olarak bilinen ve Olimpiyat Oyunları'na benzeyen çok sporlu etkinlik yer almaktadır.
Eryaman Stadyumu, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bulunan futbol stadyumu. 20.672 seyirci kapasitesine sahip stadyum, 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Keçiören Aktepe Stadyumu ya da kısaca Aktepe Stadyumu, Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Adnan Menderes mahallesinde bulunan 4.518 seyirci kapasitesine sahip stadyum. Hacettepe 1945 ve Keçiörengücü takımlarının iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Tamamı koltuklu olan stadyumun zemini doğal çimdir.
TCDD Ankara Demirspor Stadyumu, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan futbol stadyumu. Ankara Demirsporun maçlarına ev sahipliği yapan stadyum tümü koltuklu olmak üzere 1.520 seyirci kapasitelidir.
Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu; Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir stadyumdur. Etimesgut Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapan stadyum, Hacettepe SK tarafından da kullanılmaktadır. İlk olarak 1967 yılında inşa edilmiş; 2017'de ise bir dizi yenileme çalışması geçirmiştir. 105x68 metre büyüklüğünde ve 2.640 seyirci kapasitelidir. Zeminde suni çim kaplıdır.
OSTİM Stadyumu, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan futbol stadyumuydu. Başkent Gözgözler Akademi ve Çankaya'nın maçlarına ev sahipliği yapmış olduğu stadyum tümü koltuklu olmak üzere 4.271 seyirci kapasiteliydi. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkılmasından dolayı Gençlerbirliği de iç saha maçlarını 2018/19 sezonunda geçici olarak bu stadyumda oynamıştır.
Tianhe Spor Merkezi İstasyonu Guangzhou Metrosu'nun 1. Hattı üzerinde 28 haziran 1999'da faaliyete geçen bir istasyondur. Tiyu Doğu Yolu'nun altında yer almaktadır Guangzhou Bilgisayar Kasabası yakınında, Tianhe Bölgesi'ndeki Tianhe Spor Merkezi'nin yanındadır.
Guangzhoudong Garı, eskiden Tianhe Tren İstasyonu olarak biliniyordu şehrinin Tianhe Bölgesi'nde bulunan Guangzhou şehrine hizmet eder.
Tianhe Bölgesi Guangdong eyaletinin başkenti Guangzhou'nun on bir bölgesinden biridir. Çincede Tianhe tam anlamıyla "göklerdeki nehir" anlamındadır ve bu aynı zamanda Samanyolu'nun Çincesidir. Batıda Yuexiu Bölgesi, kuzeyde Baiyun Bölgesi ve doğuda Huangpu Bölgesi ile sınırlıdır. Haizhu Bölgesi İnci Nehri ile ayrılmış olsa da güneyindedir. Tianhe, 1980'lerde şehrin boyutunu genişlettiği için bölge oldu. O zamanlar, Dongshan Bölgesi'nin doğusundaydı ve banliyö ve hatta kırsal bir atmosfere sahipti. Şehirdeki kolej ve üniversitelerin çoğu ilçede bulunuyordu. Ancak Tianhe Bölgesi 1991'den bu yana kentleşme nedeniyle ekilebilir arazide yılda ortalama 1.000 mu oranında keskin bir düşüş gördü. Tianhe, o zamandan beri Guangzhou'nun en çok arzu edilen bölgelerinden biri oldu. Tianhe Bölgesindeki Guangzhou'nun sembolik simgeleri şunlardır: Citic Plaza, Guangzhou Uluslararası Finans Merkezi, Guangzhou Opera Binası ve Guangdong Müzesi. Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Oyunları'nın 6. ve 9.'su ile 2010 Asya Oyunları da Guangzhou'nun Tianhe Bölgesi'nde yapıldı.