BJK İnönü Stadyumu, İstanbul Boğazı kıyısında, Beşiktaş ile Kabataş semtleri arasında 1947 ile 2013 yılları arasında hizmet vermiş stadyum. Stadyum 2004 yılında yenilenerek, kapasitesi 32.086'ya çıkarılmıştır. Uzun yıllar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarında kullanılan stadyum, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi kapsamında 2013 yılında yıkılmıştır.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu, Kardemir Karabükspor ve Karabük İdman Yurdu'nun maçlarını oynadığı 11.378 kapasiteli stadyumdur. Sponsor kuruluşun da desteğiyle birçok kulüplerde bulunmayan bir ışıklandırma sistemi vardır. Eski adı ile Karabük Yenişehir Stadyumu'dur. Yenişehir Mahallesi'ndeki Kardemir lojmanları arasında bulunan stadyum şehir merkezinde yer almaktadır. Stadyuma 1968-1973 ve 1984-1987 yılları arasında Karabük Belediye Başkanlığı yapmış olan Dr. Necmettin Şeyhoğlu'nun adı verilmiştir. Karabükspor 2009-2010 sezonunda 1. Lig şampiyonluk kupasını bu stadyumda kaldırmıştır. İlk defa katıldığı Avrupa kupalarındaki maçları da burada oynamıştır. Kamera sistemi vardır. 2013-2014 yılları arasında yedek kulübesinin koltukları ve skorboard yenilenmiştir.
Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu, önceki adıyla Alsancak Stadyumu, İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir futbol stadyumudur. 1929'da hizmete giren stadyum, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2015'te yıkıldı ve 2017-2021 yılları arasında yeniden inşa edildi.
Ali Sami Yen Stadyumu, İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde, Galatasaray Futbol Takımı'nın maçlarını oynadığı ve Galatasaray Spor Kulübü'nün 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen'in adını taşıyan eski stadyumdur. Günümüzde stadyumun yerinde DenizBank'a ait Torun Center bulunmaktadır. 15 Ocak 2011'de Ali Sami Yen Stadyumu, maçlarını o zamanki adı Türk Telekom Arena olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne devretmiştir.
Bursa Atatürk Stadyumu, 1950 yılında Bursa'da açılan futbol stadyumu. Bursa Atatürk Stadyumu, Merkez Osmangazi ilçesinin Altıparmak semtinin batısında, Kültürpark'ın doğusunda yer almaktadır.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu, 19.209 kapasiteli stadyumdu. Kapasiteye göre Ankara'nın en büyük 4. stadyumuydu. Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarına ve resmî kurumlar tarafından düzenlenen tören ve gösterilerde kullanıldı.
Denizli Atatürk Stadyumu, 1987 yılında Denizli'de yapılan stadyumdur. Denizlispor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan stat 18.745 koltuk kapasitelidir. Bu stadyumda ilk maç 1982 yılında Denizlispor ile Eskişehirspor arasında oynandı. İlk gece maçı ise 1996 yılında Denizlispor ile Kocaelispor arasında oynandı. Ayrıca Türkiye'deki ilk tel örgüsüz stadyum olma özelliğini taşır.
Konya Atatürk Stadyumu, 1950 yılında Konya'da hizmete açılmış olan çok amaçlı bir stadyumdur. Konyaspor'un eski stadyumudur, şu an 22.456 oturma kapasitesine sahiptir. 2005 yılında yapılan koltuk çalışmasıyla stadın tamamı koltukla donatılmıştır. Balıkesir stadıyla beraber Türkiye'de bisiklet pisti olan 2 stadyumdan biridir.
Berlin Olimpiyat Stadyumu, 1936 yılında Berlin'de gerçekleşen Olimpiyat Oyunları için yapılmış olan stadyumdur. Berlin Olimpiyat Stadyumu, 1936 Yaz Olimpiyatları'ndan sonra, 1974 FIFA Dünya Kupası ve 2006 FIFA Dünya Kupası final maçına da ev sahipliği yaptı. Hâlen, Bundesliga'da mücadele eden Hertha Berlin'in maçlarını oynadığı stadyum 74.064 seyirci kapasitesine sahiptir.
Manisa 19 Mayıs Stadyumu, Manisa'da Manisaspor'un ve 2017-18 Süper Lig sezonunun ikinci yarısına kadar Akhisar Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapan stadyumdur. Kapasitesi yeni yapılan modern ve UEFA standartlarına uygun kapalı tribünüyle 16 bin 900 kişiye ulaşmıştır. 6 Şubat 2013 tarihinde Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan hazırlık karşılaşması, bu stadyumda oynanan ilk millî karşılaşma olarak tarihe geçmiştir. 2020 Yılına geldiğimizde Stadyum tadilata alındı. Tadilat 2023 yılında tamamlandı ve stadyumun Manisa FK tarafından kullanılacağı açıklandı.
İzmir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan çok amaçlı stadyum. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilmiştir. Adını ülkenin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten almaktadır. 51.337 kişilik kapasitesi ile ülkedeki en büyük ikinci olimpik stadyumudur. Yerine Yeni İzmir Atatürk Stadyumu yapılması planlanmaktadır 2020 yılında stadyumun Passolig sistemi sökülmüş ve hâlen âtıl vaziyettedir.
Parken Stadyumu, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan, 42.305 seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumu. Danimarka futbol kulüplerinden FC København'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. İnşaatı 1990 yılında başlayan stadyum, 9 Eylül 1992 tarihinde hizmete girmiştir. Danimarka'nın en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumu olan Parken, Danimarka millî futbol takımının da iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Stadyum konserlerde normal kapasitesinden daha fazla seyirci almaktadır.
5 Ocak Fatih Terim Stadyumu, Adana şehir merkezinde yer almış eski stadyum. 1938 yılında hizmete giren stadyumun adı, Adana'nın 5 Ocak 1922 tarihinde düşman işgalinden kurtulması ve Türkiye millî futbol takımı ile Galatasaray teknik direktörlüğü yapmış Fatih Terim'den gelmekteydi.
Giresun Atatürk Stadyumu, Giresun'da bulunan çok amaçlı stadyumdur. Şehirlerarası Devlet Sahil Karayolu üzerinde bulunan, Giresun'dan yolu geçen herkesin rahatça ulaşabileceği bir mevkide inşa edilmiş olan stadyum Türkiye'de inşa edildiği dönemin en önemli stadyumlarından bir tanesi olmasına rağmen geçen uzun yıllar boyunca yapılamayan modernizasyon çalışmaları sonucunda günümüz koşullarının gerisinde kalmıştır. 12.191 kapastili bu stadyuma Giresunspor ev sahipliği yapmaktadır.
Kâzım Karabekir Stadyumu, Erzurum'da bulunan stadyumdur. 2015 yılına kadar Erzurumspor, günümüzde ise Erzurumspor FK'nın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. 1968'de açılan stadyum, 2010 yılında yenilenmiştir.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi ya da sponsorluk anlaşması gereği Rams Park, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray'ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Mersin Stadyumu, Mersin'in Yenişehir ilçesinde 2013 Akdeniz Oyunları için inşa edilen çok amaçlı futbol stadyumu. 2013 Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanışına ev sahipliği yapmıştır. XVII. Akdeniz Oyunları kapsamında gerçekleşen 32 spor branşında birçok müsabakaya ev sahipliği yapan stadyum, Akdeniz Oyunları sonrasında Mersin İdman Yurdu'na tahsis edilmiş, 2019'da bu kulübün kapanmasının ardından Yeni Mersin İdman Yurduna ev sahipliği yapmaya başlamıştır. 23 Mart 2014 tarihindeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilk kez bir futbol maçına ev sahipliği yapan stadyum, 25.534 seyirci kapasitesine sahiptir.
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ya da sponsorluk anlaşması gereği Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan, temeli 17 Ekim 2012 tarihinde atılmış ve 2014 yılı Eylül ayında inşaat tamamlanan stadyum. UEFA kriterlerine uygun, futbol topu şeklinde yeşil ve beyaz membranlarla kaplı 42.000 seyirci kapasitelidir.
Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin Eskişehir kentinde bulunan stadyum. 32.500 kapasiteli stadyumdur. Ev sahibi kulüp Eskişehirspor'dur.
Losino-Petrovski, Rusya'nın Moskova Oblastı'nda bulunan bir şehirdir. Başkent Moskova'nın 52 km kuzeydoğusunda Vorya ve Klyazma nehirlerinin kesiştiği noktada yer almaktadır. Yüzölçümü 9,16 km² olan şehrin nüfusu 2010 yılı itibarı ile 22.550'dir.