
Küçük Buz Çağı, Medieval Warm Period 'dan sonra gelen soğuma dönemi oldu. Gerçek bir Buzul Çağı olmamasına rağmen terim, 1939'da François E. Matthes tarafından bilimsel literatüre girmiştir. Bazı görüşlere göre 15. yüzyıldan 19. yüzyılın ortalarına kadar, bazı görüşlere göre ise 1300-1850 arasında süren göreceli serin iklim periyodudur.

SüngerBob KareŞort veya SüngerBob Karepantolon, Nickelodeon kanalı için deniz biyolojisi eğitimcisi ve animatör Stephen Hillenburg tarafından yaratılmış bir Amerikan animasyon komedi televizyon dizisidir. Diziye ismini veren SüngerBob ve arkadaşlarının Bikini Kasabası adlı su altı şehrindeki maceralarını anlatır. En uzun süredir yayınlanan beşinci Amerikan animasyon dizisi olması ve popülaritesi onu bir medya imtiyazı haline getirmiştir. Nickelodeon ve ViacomCBS Yerel Medya Ağları'nın en çok dağıtılan, yayınlanan ve en yüksek puan alan dizisidir. 2017'nin sonlarında, medya imtiyazı Nickelodeon için 13 milyar dolarlık ticari gelir elde etti.

Cadılar Bayramı III, Cadılar Bayramı serisininin üçüncü filmi olan 1982 tarihli korku filmidir. Tommy Lee Wallace tarafından yönetilen filmin baş rollerinde Tom Atkins, Stacey Nelkin ve Dan O'Herlihy vardır.
PepsiCo, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, yıllar boyunca birincil kola olan Pepsi-Cola'da bir dizi değişiklik üretmiştir.

Kahvaltılık mısır gevreği veya kahvaltılık gevrek, işlenmiş tahıl tanelerinden yapılan ve çoğunlukla Batı dünyasında kahvaltı zamanı sıklıkla yenen bir kahvaltı yemeğidir. En sık sütle karıştırılır, ancak yoğurt veya meyve ile de yenilebilir. Bazı şirketler, ürünlerini mısır unu, yulaf bazlı ve yüksek lifli tahıllar karışımları ile sağlık yararları için tanıtır. Amerika Birleşik Devletleri'nde, tahıllar genellikle vitaminlerle takviye edilir, ancak sağlıklı bir kahvaltı için gereken vitaminlerin çoğundan da yoksun olabilir. Yüksek oranda şeker içeriği olan tahılların önemli bir kısmı üretilir. Pek çok kahvaltı gevrekleri ekstrüzyon yoluyla üretilir. Kahvaltılık gevrek endüstrisinin brüt kâr marjı % 40-45, bazı pazarlarda% 90 penetrasyon olmuştur ve tarihi boyunca istikrarlı ve büyümeye devam etti. ABD'deki farklı kahvaltı gevreklerinin sayısı 160 (1970) 'den 340 (1998)' e yükselmiştir; 2012 için öngörülen trend 4.945'tir. Bu son derece rekabetçi pazarda, kahvaltı gevreği şirketleri gittikçe artan sayıda farklı lezzetlerde tahıllar geliştirmiştir. Pek çok sade buğday ve beyaz yulaf bazlı tahıl mevcut olmasına rağmen, diğer tatlar tatlıdır. En popüler markalardan bazıları lipofilizasyon olan kurutulmuş meyveler içerir, bazıları tatlı veya şeker gibi tatlandırılır. Düğürcük çorbası, karabuğday lapası, irmik lapası türleri vardır.

Trix, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. Kuzey Amerika pazarı ve dünyanın diğer yerlerinde Nestlé markasını kullanarak Cereal Partners Worldwide tarafından pazarlanır. Tahıl, meyve aromalı, tatlandırılmış, öğütülmüş mısır parçalarından oluşur.

Kix, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. 1937'de tanıtıltı. Ürün, mısır unu ile hazırlanmış ekstrüzyon, genişletilmiş şişirilmiş tahıl gevrekleridir.

Total, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. Tam tahıllı buğday gevreğinden oluşur. C vitamini, kalsiyum, demir, E vitamini, tiamin, riboflavin, niasin, B6 vitamini, folik asit, B12 vitamini, pantotenik asit ve çinko içerir. Tahıl 1961'de başlatıldı.
Clackers, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. 1968'den 1973'e kadar üretti ve pazarladı.
Ice Cream Cones, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. Tahıl, çikolata, vanilya veya çikolatalı dondurma tadı için tatlandırılmış puflardan ve şeker konisi tadı için tatlandırılmış şeker konisi şeklindeki parçalardan oluşuyordu. Mısır gevreğinin maskotu, mısır gevreğini eski moda pedallı bir bisikletle çocuklara taşıyan Ice Cream Jones adlı bir animasyon karakteriydi.
Triples, General Mills tarafından üretilen bir kahvaltılık gevrek markasıdır. Rice Krispies'e benziyordu. Adı, ürünün oluştuğu üç tahıldan türemiştir. Triples için yayınlanan bir televizyon reklamı, katılımcıların garip bir sese üç kez kafa sallamalarına neden oldu. Tüketici anketleri, sütün porsiyon başına sadece 4 g şeker kullanırken mükemmel bir tatlılık düzeyi sağladığını bildirdi.

Honey Smacks Kellogg's tarafından üretilen ve satılan şişmiş tahıl ve kahvaltılık gevrek markası idi. 1953 yılında tanıtılan mısır gevreği birçok isim değişikliğine uğramıştır. Sugar Smacks olarak başladı. 1980'lerde, Honey Smacks olarak yeniden adlandırıldı. 1990'lı yılların başında, ürün maskotu Dig'em Frog, tahıl gevreğine "Smacks" demesiyle geleneksel olarak tasvir edildiğinden, "Honey" kelimesi adından çıkarılmış ve ürüne Smacks adı verilmiştir. Bu isim hala Almanya, İspanya, Belçika, Hollanda ve Fransa’da kullanılmaktadır. Bununla birlikte, ABD'de bu isim 2004'te Honey Smacks'e geri döndü. 1957'de İngiltere'de, Honey Monster Puffs adlı benzer bir ürün piyasaya sürüldü, daha önce Quaker Oats Company tarafından üretildi ve 1976'da maskot Honey Monster adı verilen büyük tüylü sarı bir yaratık haline geldi. Norveç ve Finlandiya'da "Honni Korn Smacks" olarak bilinir. Avustralya'da, tahıl 1970'lerden bu yana Honey Smacks olarak biliniyordu. Ancak, Kelloggs Australia artık markayı pazarlamıyor. 2007 yılında, ürünün yeniden onaylanması için küçük bir tüketici dilekçesi başlatılmıştır.
İtalya, batı medeniyetinin doğum yerlerinden biri ve kültürel bir süper güç olarak kabul edilir. İtalya, Roma İmparatorluğu, Roma Katolik Kilisesi, Romanesk sanat, Rönesans, Bilimsel devrim, Barok, Neoklasizm, Risorgimento, Faşizm ve Avrupa entegrasyonu gibi uluslararası etkiye sahip fenomenlerin başlangıç noktası olmuştur. Tarihi boyunca, ulus muazzam sayıda önemli insan doğurmuştur. İtalya, ivmesini Klasik Yunan ve Roma dünyasının yeniden değerlendirilmesinden alan Rönesans'ın sanatsal ve entelektüel gelişmelerinde ön saflarda yer aldı. İtalya'daki sanatçılar ve bilim adamları, antik çağın maddi kalıntılarıyla çevrili olduklarından, böyle bir canlanmada önderlik etmek için özellikle iyi bir konumdaydılar. Hem sanatta hem de mimaride daha önceki Romanesk ve Gotik formların yerini, 16. yüzyılın Barok tarzlarına doğru bir gelişmeyle yükselen Rönesans aldı.