Hırvatistan-Türkiye ilişkileri, Türkiye ile Hırvatistan'ın sürdürdüğü uluslararası politikaları içerir. Hırvatistan'ın Ankara'da bir elçiliği ve İstanbul ile İzmir'de iki genel konsolosluğu vardır. Türkiye'nin Zagreb'de bir elçiliği vardır.
Belçika-Türkiye ilişkileri, Belçika Krallığı ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki dış ilişkileri kapsamaktadır. Belçika'nın Ankara'da büyükelçiliği, İstanbul'da konsolosluğu bulunmaktadır. Türkiye'nin ise Brüksel'de büyükelçiliği bulunmaktadır. İki ülke de NATO üyesidir. Ayrıca Belçika AB'ye tam üye, Türkiye ise tam üyeliğe aday bir ülkedir.
Belarus-Türkiye ilişkileri Belarus ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir.
Botsvana-Türkiye ilişkileri, Botsvana ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Türkiye'nin Gaborone'de 15 Ekim 2014'ten beri büyükelçiliği bulunmaktadır.
Kuzey Kore-Türkiye ilişkileri, Kuzey Kore ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Seul'daki Türk büyükelçisi Kuzey Kore'ye akreditedir. Kuzey Kore'nin Bulgaristan'ın Sofya kentindeki büyükelçisi Türkiye'ye akreditedir.
Peru-Türkiye ilişkileri Peru ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. İki ülkenin de 2010 yılından beri karşılıklı büyükelçilikleri bulunmaktadır.
Türkiye-Uruguay ilişkileri, Uruguay ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir.
Togo-Türkiye ilişkileri, Togo ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Türkiye Lomé'de büyükelçilik açtı.
Bolivya-Türkiye ilişkileri Bolivya ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir.
Bahreyn-Türkiye ilişkileri, Bahreyn ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Türkiye'nin Bahreyn ile tarihi ilişkisi genelde dalgalı bir süreç geçirdi.
Küba-Türkiye ilişkileri Küba ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir.
Panama-Türkiye ilişkileri, Panama ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Panama'nın 2015 yılından bu yana Ankara'da Büyükelçiliği ve İstanbul'da Başkonsolosluğu bulunmaktadır. Türkiye'nin 1 Mart 2014'ten bu yana Panama City'de Büyükelçiliği bulunmaktadır.
Samoa-Türkiye ilişkileri, Samoa ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Yeni Zelanda, Wellington'daki Türk büyükelçisi 12 Nisan 1979'dan beri Samoa'ya akreditedir.
Litvanya-Türkiye ilişkileri, Litvanya ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Türkiye 28 Temmuz 1922'de Litvanya'yı resmî olarak tanıdı ve aynı gün Türkiye'nin Estonya Büyükelçisi de Litvanya'ya akredite oldu. SSCB'nin Estonya, Letonya ve Litvanya'nın işgalini ve ilhakını takiben Tallinn'deki Türk Büyükelçiliği 5 Eylül 1940'ta kapattı. Ancak Türkiye, Litvanya'nın Sovyet ilhakını hiçbir zaman tanımadı.
Nauru-Türkiye ilişkileri, Nauru ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Avustralya'nın Canberra kentindeki Türk büyükelçiliği Nauru'ya akreditedir.
Nikaragua-Türkiye ilişkileri Nikaragua ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Kosta Rika'nın San José kentindeki Türk Büyükelçiliği Nikaragua'ya, Nikaragua'nın Berlin'deki Büyükelçiliği ise Türkiye'ye akredite edilmiştir.
Belize-Türkiye ilişkileri, Belize ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Her iki ülke de DTÖ üyesidir.
Tayland-Türkiye ilişkileri, Tayland ile Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. İki ülke arasındaki samimi ilişkiler, Türkiye'nin 1958 yılında kurduğu Bangkok'ta büyükelçiliğe dayanıyor. Tayland, 1972'de büyükelçiliğini açarak karşılık verdi.
Saint Vincent ve Grenadinler–Türkiye ilişkileri,, Saint Vincent ile Grenadinler ile Türkiye arasındaki ikili ilişkileri ifade eder.
Fiji-Türkiye ilişkileri, Fiji ve Türkiye arasındaki dış ilişkilerdir. Wellington, Yeni Zelanda'daki Türk büyükelçisi 17 Aralık 1975'te Fiji'ye akredite edilmiştir. Fiji'nin İstanbul'da fahri konsolosluğu bulunmaktadır.