
Walter Benedix Schönflies Benjamin,, Alman filozof, edebiyat eleştirmeni, kültür tarihçisi ve estetik kuramcısıdır.

Düsseldorf, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkentidir. Ayrıca Düsseldorf Vilayeti'nin (Regierungsbezirk) merkezidir. Ren Nehri kıyısında kurulmuş moda ve fuar kentidir. Kuzeyinde Ruhr Bölgesi, güneyinde ise Köln bulunmaktadır. Kente adını Düssel deresi verir. Düsseldorf kent merkezinde yer alan meyhane ve birahaneleriyle ünlü Altstadt Semti, halk arasında dünyanın en uzun barı olarak anılmaktadır. Nüfusu 620.000 civarındadır. Şehir dünyaca ünlü sanayi fuarlarıyla tanınmıştır. Dünya sanayisine yön veren fuarlar düzenlenmekte olup çeşitli sektörlere hizmet etmektedir. Eyaletin en büyük havalimanı Düsseldorf Uluslararası Havalimanı bu kenttedir. 10-12 ve 14 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na Düsseldorf ev sahipliği yapmıştır.
Bruno Julius Florian Taut, Alman mimar ve şehir plancısı. Türkiye'de Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nin (1937-39), Ankara Atatürk Lisesi'nin (1937-40), Atatürk'ün katafalkının (1938), Trabzon Fen Lisesi (1938) ve Cebeci Ortaokulu'nun (1938-39) planlarını çizen mimardır.
Kuzey Ordu Grubu, II. Dünya Savaşı sırasında faaliyeti gösteren Nazi Almanyası'nın Wehrmacht'a bağlı ordu gruplarından biri.

Europa-Center-Berlin Charlottenburg-Wilmersdorf'un Charlottenburg semtinde bulunan alişveriş ve iş merkezi kompleksidir. Kompleks'den ayrıca üzerinde Mercedes amblemi bulunan küçük bir gökdelen yükseliyor. Kudamm'a ve Berliner Gedächtniskirche'nin yakınında bulunan yapı korunmaya alınmıştır.

Konstantin Josef Jireček, Çek tarihçi, diplomat ve Slavist.

Albert Ludwig Sigesmund Neisser, bel soğukluğunun etkenini bulan Alman doktordur.

1900 Paris Dünya Fuarı veya 1900 Paris Dünya Sergisi, 1900 yılının 14 Nisan-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenen bir dünya sergisidir. Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilmiş ve geçen yüzyıldaki başarıları kutlamak ve gelişmeyi ivmelendirmek amaçlanmıştır. Les Invalides Meydanı, Champ de Mars, Trocadéro, Sen Nehrinin kıyıları ve Vincennes Ormanında düzenelenen bu etkinliği 50 milyondan fazla kişi ziyaret eder. Fuar süresi boyunca 1900 Yaz Olimpiyatları da dahil olmak üzere bir sürü uluslarası kongre, etkinlik gerçekleşir.

Georg Jellinek, Alman kamu hukuku avukatı. Avusturya kökenli olduğu ve Avusturya'da kamu hukuku için örnek bir isim olduğu iddia edilir.

Bernhard Windscheid Alman hukukçu ve pandekt hukuk akımının bir üyesiydi.

Bir pavyon, genellikle Dünya fuarı gibi büyük uluslararası sergilerde bulunan bir bina türüdür. Katılımcı ülkenin en son teknolojisini sergilemek için iyi bilinen bir mimar veya tasarımcı tarafından tasarlanabilir veya sergileyen ülkenin ulusal mimari tarzı olarak düşünülebilir. Örneğin, 1929 Barselona Uluslararası Fuarı'nın Alman pavyonu, tanınmış modern Alman mimarlar Ludwig Mies van der Rohe ve Lilly Reich tarafından tasarlandı.

Bundesautobahn 37 Hannover şehrine ve Hannover fuar merkezine hizmet eden iki bölümden oluşan bir otoyoldur. Yolun kuzey kesimi Burgdorf ve Hannover-Misburg arasında yer alır ve Altwarmbüchener Moor'dan geçtiği için halk arasında Moorautobahn olarak anılır. Fuar alanı - Hannover-Güney Üçgen Kavşağı arasında kalan kısma Messestutzen denir. Otoyolun her iki kesimde her iki yönde de iki şerit vardır.

Karl Gehrts, diğer adıyla Carl Gehrts, tam adı Karl Heinrich Julius Gehrts Alman ressam, illüstratör ve akademisyendi. Profesör olarak Kunstakademie Düsseldorf'ta ders vermiştir.

Kont Carlo Ceppi, İtalyan mimar. Çoğunlukta Piyemonte'ta faaliyet göstermiştir. Bölgedeki birçok kilisenin ve kamu binasının tasarımını yapmıştır.

Lucien Magne, dini binalar üzerine uzmanlaşmış Fransız mimar.

1897 Brüksel Dünya Fuarı, 1897 yılının 10 Mayıs-8 Kasım tarihleri arasında Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen bir dünya sergisidir. 27 ülkenin katıldığı bu fuar 7,8 milyon ziyaretçiyi ağırlamıştır.
Alexandre Marcel, fransız mimar. Belle Époque'de yaptığı "egzotik" yapılar ile meşhurdur.

Ludwig Baumann, Avusturyalı mimar.

1855 Paris Dünya Fuarı veya Exposition universelle de 1855(Fransızca telaffuz: [ɛkspozisjɔ̃ ynivɛʁsɛl də mil ʼɥi sɑ̃ sɛ̃kɑ̃t sɛ̃k]), tam resmi adıyla Exposition Universelle des produits de l'Agriculture, de l'Industrie et des Beaux-Arts de Paris 1855, 1855 yılının 15 Mayıs-15 Kasım tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'teki Champs-Élysées ve civarında düzenlenen bir dünya sergisidir. Fuarda ... amaçlanmıştır. Bu etkinliği 5.162.330 kişi ziyaret etmiştir.1853 New York Fuarından(en) sonra ve 1862 Londra Dünya Fuarıdan(en) önce düzenlenen üçüncü dünya sergisidir.

Jean-Camille Formigé, Fransız mimar.