İçeriğe atla

Hüseyin Koç (futbolcu)

Hüseyin Koç
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 2 Ağustos 1998 (26 yaşında)
Doğum yeriKonak, İzmir, Türkiye
Boyu1,84 m (6 ft 12 in)
MevkiiKaleci
Kulüp bilgileri
KulübüErbaaspor
Numarası 1
Altyapı kariyeri
2010-2012İzmir Demirspor
2012-2015Bucaspor
Profesyonel kariyeri*
YıllarTakımMaç(Gol)
2015-2018Bucaspor 41 (0)
2018-2019Anadolu Selçukspor 14 (0)
2019-2021Uşakspor 13 (0)
2021-2023Bandırmaspor 2 (0)
2023-202424 Erzincanspor 35 (0)
2024-Erbaaspor 0 (0)
Toplam105(0)
* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 17 Nisan 2023 (2023-04-17)

Hüseyin Koç (d. 2 Ağustos 1998, İzmir), Türk profesyonel futbolcudur. Kaleci mevkiinde oynamaktadır. 3. Lig ekibi Erbaaspor forması giymektedir.

Dış bağlantılar

İlgili Araştırma Makaleleri

<span class="mw-page-title-main">Koca Hüsrev Mehmed Paşa</span> 179. Osmanlı sadrazamı

Koca Hüsrev Mehmed Paşa, Abdülmecid saltanatında 2 Temmuz 1839-29 Mayıs 1840 tarihleri arasında on bir ay yedi gün sadrazamlik yapmış Osmanlı devlet adamıdır. Koca Hüsrev Mehmed Paşa 1811-1818 arasında ve 1823-1827 dönemlerinde kaptan-ı derya olarak iki dönem görev yapmıştır. Yeni kurulan Asakiri Mansuriye'nin kurucu seraskerliğini yapmıştır. Ayrıca birçok eyalet valiliğinde de bulunmuştur.

<span class="mw-page-title-main">Sadberk Hanım Müzesi</span>

Sadberk Hanım Müzesi, Sarıyer, İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Büyükdere semtinde bir müzedir.

<span class="mw-page-title-main">Diyarbekir (eyalet)</span> Diyarbakır

Diyâr-ı Bekr Eyaleti tam adı Diyâr-ı Bekr Beylerbeyliği, 1515 yılında kurulan Osmanlı Devleti eyaleti. Eyaletin merkezi Diyarbakır'dır. Doğrudan Osmanlı İmparatorluğuna bağlı olarak yönetilmiştir.

Koraç Kupası yıllık olarak düzenlenen ve FIBA tarafından organize edilen, 1972 - 2002 yılları arasında oynanmış Avrupa kulüpleri basketbol turnuvasıdır. Oynandığı zamanda Avrupa Şampiyonlar Kupası ve Kupa Galipleri Kupası'ndan sonra üçüncü önemli turnuva olarak kabul edilirdi.

<span class="mw-page-title-main">Hüseyin Rahmi Gürpınar</span> Türk yazar, politikacı ve gazeteci

Hüseyin Rahmi Gürpınar, Türk romancı ve gazeteci.

<span class="mw-page-title-main">Türkiye millî basketbol takımı</span> Türkiyeyi temsil eden erkek millî basketbol takımı

Türkiye millî basketbol takımı, Türkiye'yi uluslararası turnuva ve maçlarda temsil eden basketbol takımıdır. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yönetilmektedir. Takma adları 12 Dev Adam'dır.

<span class="mw-page-title-main">Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camii</span> İstanbulda cami

Kocamustafapaşa Camii, eskiden Ayios Andreas en te Krisei Manastırı ya da kısaca Aziz Andrea Manastırı, halk arasında Sümbül Efendi Camii ya da Sümbül Efendi Türbesi olarak bilinir. Resmî adı Pîr Yusuf Sümbül Sinan Âsitânesi'dir. İstanbul'un Kocamustafapaşa semtinde Doğu Roma döneminden kalma dinî bir yapıdır. Manastırın ne zaman yapıldığı bilinmemekle birlikte içinde bulunan 6. yüzyıla ait parçalar ve sütun başlıkları burada 6. yüzyılın bir ibadet yerinin olduğunu ispatlamaktadır. Manastır adını Bizans halkına Hristiyanlığı kabul ettirdiğine inanılan Hagios Andreas en te Krisei adındaki havariden almıştır.

Rüşdü Saracoğlu, Türk ekonomist ve siyasetçidir. 1987-1993 arasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanı olarak görev yapmıştır.

Hüseyin Koç, Türk voleybolcudur. Türkiye erkek millî voleybol takımının pasörlüğünü yapmaktadır. Çankaya Belediyesi, Ziraat Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynamıştır. Voleybol yaşamına 2008 sezonundan beri Arkasspor'da devam etmektedir. 2005 yılında İzmir'de yapılan 2005 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda altın madalyayı kazanan üniversite millî takımında da yer almıştır. 2011-2012 sezonunda eski takımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olan Hüseyin Koç, bu sezonun ardından Halkbank 'na transfer olmuştur. 2 sezon Halkbank forması giyen Hüseyin Koç, 2014-2015 sezonu için eski takımı Ziraat Bankası ile anlaşmıştır. Ardından Galatasaray’a transfer olan Koç voleybolu burada bıraktı.

<span class="mw-page-title-main">Hüseyin</span> Alinin oğlu, Şianın 3. imamı, sahabe

Hüseyin bin Ali bin Ebu Talib, İslâm peygamberi Muhammed'in torunudur. Dördüncü Hâlife olan Ali bin Ebu Talib'in oğludur. Annesi, Muhammed'in kızı Fatıma Zehra’dır. On İki İmâmlar'ın üçüncüsü olan Hüseyin bin Ali, İslam Devleti’nin bir Emevî saltanatına dönüşmemesi için mücadele vermiş ve Emevîler tarafından öldürülmüştür. Soyundan gelenler Hüseynî ya da Seyyid olarak tanımlanır.

<span class="mw-page-title-main">Sağ açıklık</span> boylamın astronomik eşdeğeri; karasal boylama karşılık gelen astronomik koordinat

Sağ açıklık, astronomide bir gök cisminin Dünya üzerindeki gözlemciye göre gökküredeki konumunu belirtmek için kullanılan ekvatoral koordinatlardan biridir. Coğrafi koordinat sistemindeki boylama denk gelir. Ölçüm aralığı 0-24 saattir. Saat(h), dakika(m) ve saniyeyle(s) ölçülür. 0h sağ açıklığı Güneş'in bahar ekinoksunda öğlen vaktinde bulunduğu noktadan yani Koç noktasından geçer. Bu nokta günümüzde Balık takımyıldızı sınırlarındadır. Koç noktası olarak adlandırılmasının sebebi bu noktanın ilk adlandırıldığı antik dönemde Koç takımyıldızında bulunmasıydı. Dünya'nın presesyon hareketi sebebiyle bu nokta yaklaşık 26.000 yıllık bir döngü ile değişmektedir.

Mimar Sinan Anıtı, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Binası bahçesinde yer alan büyük Türk mimarı Sinan'ın mermer heykeli. İlk Mimar Sinan anıtıdır.

<i>Köroğlu</i> (film) film

Köroğlu, 1968 yapımı bir tarih ve macera tarzı Türk filmdir Senaryosunu Ayşe Şasa'nın yazdıkları bu filmi Atıf Yılmaz yönetmiş, baş rollerinde Cüneyt Arkın ve Fatma Girik oynamışlardır. Görüntülerini Gani Turanlı'nın çektiği filmin müzikleri Yücel Paşmakçı'e aittir. Yapım şirketi Uğur Film'dir ve yapımcısı Memduh Ün'dur.

İskenderpaşa Cemaati, Nakşibendi tarikatının Halidi kolunun, Gümüşhânevî Dergâhı'na dayanan, II. Bayezid'ın veziri İskender Paşa tarafından yaptırılan İskender Paşa Camii'ne Mehmet Zahid Kotku'nun 1 Ekim 1958 tarihinde imam olarak atanmasıyla başlayan ve Mahmud Esad Coşan ile sürdürülerek vefatının ardından günümüzde Muharrem Nureddin Coşan önderliğinde faaliyet gösteren tasavvufi cemaatidir.

<i>Pire Nuri</i>

Pire Nuri, başrolünü ve yönetmenliğini Yılmaz Güney'in yaptığı 1968 yapımı Türk filmdir.

<i>Şeytanın Oğlu</i>

Şeytanın Oğlu, başrolünü Yılmaz Güney'in oynadığı yönetmenliğini ise Mehmet Aslan'ın yaptığı 1967 yapımı Türk filmi.

<span class="mw-page-title-main">Budin (eyalet)</span>

Budin Eyaleti, Budin Beylerbeyliği veya Budin Paşalığı, Osmanlı İmparatorluğu'nun bir eyaleti. 1526'daki Mohaç Muharebesi sonrasında Osmanlı İmparatorluğu'na bağlanan Macaristan Krallığı'nın başkenti Budin'e 1530, 1540 ve 1541 yıllarında Habsburg Hanedanı'nın kontrolündeki Avusturya Arşidüklüğü tarafından gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan kuşatmalar sonrasında kurulmuştur. 1552'de Temeşvar ele geçirilmiş ve Temeşvar ve çevresinde Temeşvar Eyaleti kurulmuştur. 1606'da Zitvatorok Antlaşması'yla Eğri ve Kanije şehirleri de alınarak Eğri (1596) ve Kanije (1600) Eyaletleri kurulmuştur. 17. yüzyılda II. Viyana Kuşatmasının başarısızlığından sonra 2 Eylül 1686'da Habsburg ordusu Budin şehrini düşürdü ve eyalet de düşmüştür.

Koçum Benim, senaryo, yapım ve yönetmenliğini Osman F. Seden'in üstlendiği 1964 yapımı Türk filmidir.

<span class="mw-page-title-main">Türkiye Atletizm Federasyonu</span>

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), atletizm sporunun Türkiye'deki yönetim teşkilatı olan spor federasyonu.

Kötüler Affedilmez, 1971 yapımı Türk filmidir.