Wilhelm Mohnke, Nazi Almanyası'nda SS-Brigadeführer.
Kurt "Panzer" Meyer, II. Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nda Waffen-SS Generali.
Walter Friedrich Schellenberg, Nazi Almanyası'nda SS-Brigadeführer. 1944'te Abwehr Yabancı İstihbarat şefliğine yükselmiştir.
Walter Krüger, SS-Obergruppenführer und General der Waffen-SS. Friedrich-Wilhelm Krüger'in ağabeyi.
Otto Baum, Waffen-SS biriminde görev yapmış SS-Oberführer. Meşe Yaprağı ve Kılıç ilaveli Şövalye Demir Haçı sahibidir.
Ernst-Eberhard Hell, II.Dünya Savaşı sırasında görev yapmış bir Alman generali. Birkaç tümeni ve daha sonra bir kolorduyu komuta etti. Hell, Meşe Yapraklı Şövalye Demir Haçı ile ödüllendirilmiştir.
Mortimer von Kessel, İkinci Dünya Savaşı sırasında Wehrmacht'ta bir Alman generaliydi. Ayrıca Nazi Almanyası'nın Meşe Yapraklı Demir Haç Şövalye Haçı'nın da sahibiydi.
Hermann Niehoff , II. Dünya Savaşı'nda bir Alman generaldir. 2 Mart 1945'ten beri 6 Mayıs 1945'te Sovyet 6.Ordusuna teslim olduğu zaman Breslau Savaşı sırasında Breslau Kalesi'nin garnizon komutanıydı
Walter Fries , II. Dünya Savaşı'nda sırasında Nazi Almanyası'nın Wehrmacht'ında bir Alman generaliydi. Meşe Yaprağı ve Kılıç ilaveli Şövalye Haçı'nın sahibiydi.
Jürgen Wagner , II. Dünya Savaşı'nda sırasında 3.Reich Almanya'sının Waffen SS'inde bir Alman generaliydi. Meşe Yapraklı ve Kılıçlı Demir Haç Şövalye Haçı'nın sahibiydi.
Fritz Freitag, Nazi Dönemi'nde bir SS komutanıydı. 2. Dünya Savaşı'nda 2. SS Piyade Tugayı, 8. SS Süvari Tümeni "Florian Geyer" ve 14. Waffen-SS Grenadiye Tümeni Galizien'a komuta etti. Freitag, 10 Mayıs 1945'te intihar etti.
Joachim Rumohr, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Waffen SS komutanıydı. 8. SS Süvari Tümeni'ne komuta etmiştir. Rumohr, Meşe Yaprağı İlaveli Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi.
Hans Kreysing(17 Ağustos 1890-14 Nisan 1969), 3. Dağ Tümeni'ne ve 8. Ordu'ya komuta eden Alman generaldi. Kreysing, Meşe Yaprağı Ve Kılıç Eklentili Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi.
Karl Allmendinger, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Wehrmacht generaliydi. 5. Piyade Tümeni'ne, 5. Kolordu'ya ardından Doğu Cephesi'nde 17. Ordu'ya komuta etti. Kendisi Meşe Yaprağı İlaveli Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi.
Joachim Lemelsen, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Wehrmacht generaliydi.
Barbarossa Harekatı sırasında komutanı olduğu 47. Panzer Kolordusu, Komiser Emri'ni uyguladı. Olayın ardından Lemelsen, olay hakkında şu cümleleri sarf etti: "Yakında Ruslar askerlerimiz tarafından ele geçirilen bölgelerdeki yollarda uzanan sayısız cesetten haberdar olacak(...). Sonuç düşmanın ormanlarda ve arazilerde saklanarak çarpışmaya devam etmesi biçiminde tezahür edecek ve biz sayısız yoldaşımızı kaybedeceğiz."
Friedrich Schulz 2. Dünya Savaşı sırasında bir Wehrmacht generaliydi. Kendisi Meşe Yaprağı Ve Kılıç İlaveli Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi.
Hugo Gottfried Kraas, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Waffen-SS komutanıydı. Kraas, 1. SS Panzer Tümeni "Leibstandarte SS Adolf Hitler" bünyesinde hizmet verdi ve 12. SS Panzer Tümeni Hitlerjugend'ın son komutanıydı. Kendisi Meşe Yaprağı İlaveli Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi. Savaşın ardından İtalyan ve Batı Alman yetkililerce İtalyan Yahudiler'in 1943 yılında katledilmesinden dolayı sorgulandı.
Hubert Meyer, 2. Dünya Savaşı'nda bir Waffen-SS subayı ve savaş sonrasında bir aktivistti. 1944'te geçici olarak 12. Waffen-SS Panzer Tümeni Hitlerjugend'a komuta etti. Savaştan sonra HIAG'a katıldı ve Meyer, örgütün 1992'deki feshedilişinden önceki son başkanıydı.
Fritz Kraemer, Nazi Dönemi'nde yüksek rütbeli bir Waffen-SS subayı ve savaş suçlusuydu.
Rudolf Lehmann, 2. Dünya Savaşı sırasında bir Waffen-SS subayıydı. Kendisi Şövalye Haçıyla taltif edilenlerdendi. Savaştan sonra Almanca yayımı HIAG, İngilizce yayımı ise J.J. Fedorowicz Yayınevi tarafından yapılan ve 1. Waffen-SS Panzer Tümeni Leibstandarte SS Adolf Hitler'nın tarihini anlatan bir kitap yazdı.