Clark Gable Akademi Ödüllü oyuncu ve ilk dönem sesli sinema oyuncularından biri.
Clarence Brown, Amerikalı sinema yönetmeni.
Lewis Milestone Akademi Ödülü sahibi film yönetmeni. Yönettiği İki Arap Şövalyesi (1927), Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (1930), The General Died at Dawn (1936) Fareler ve İnsanlar (1940), Ocean's Eleven (1960) ve Denizde İsyan (1962) filmleri ile bilinir.
George Stevens, Amerikalı yapımcı, yönetmen ve senaristtir. 1943 yılında The More the Merrier, 1953'te Shane, 1959'da The Diary of Anne Frank filmleri ile En İyi Yönetmen Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş, ödülü 1951'de A Place in the Sun ve 1956'da Giant filmleri ile kazanmıştır.
Akim Tamiroff, Rus İmparatorluğu doğumlu, Ermeni asıllı Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. 1930'lardan 1960'lara kadar sinemada aktif olarak çalıştı. 154 kadar filmde rol aldı. Daha çok karakter rollerinde oynadı.
William Horatio Powell Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu.
Robert Surtees Amerikalı Oscar ödüllü görüntü yönetmeni. Sinemada aktif olduğu 1940'lı ve 1970'li yıllar arasında 72 kadar filmin görüntü yönetmenliğini yapmıştı. King Solomon's Mines (1950), The Bad and the Beautiful (1952) ve Ben Hur (1959) filmleri ile 3 kez Akademi Ödülü'ne layık görülmüştü. Bundan başka 2 de Altın Küre ödülü almıştı.
Darryl Francis Zanuck, Akademi ödüllü Amerikalı film yapımcısıdır.
7. Akademi Ödülleri, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) tarafından 1934 yılının en iyi filmlerine verilen ödüllerdir. Adaylıklar 5 Şubat 1935'te açıklanırken, ödül töreni 27 Şubat 1935 Çarşamba günü Los Angeles'taki Biltmore Hotel'de düzenlendi. Tören Irvin S. Cobb tarafından sunuldu.
Joseph Ruttenberg, Rusya doğumlu Amerikalı görüntü yönetmeni ve foto muhabiri.
Isa Miranda, İtalyan oyuncudur.
Denizde İsyan 1962 yapımı bir Amerikan filmidir. Film konusunu 18. Yüzyıl sonlarında yaşanmış gerçek bir olaydan almış olup, aynı olay 1935 yılında çevrilen bir filmin de konusu olmuştur. Yönetmen Lewis Milestone'dur. Film çok sayıda ödül almış olmakla birlikte gişede başarılı olmamiştır.
Cavalcade, Frank Lloyd'un yönettiği 1933 Amerikan epik kod öncesi dram filmidir. Reginald Berkeley ve Sonya Levien'in senaryosu Noël Coward'ın 1931'de aynı adlı oyununa dayanıyor. Filmin başrollerini Diana Wynyard ve Clive Brook oynadı.
Mutiny on the Bounty, Frank Lloyd tarafından yönetilen, Charles Laughton ve Clark Gable'ın başrollerini paylaştığı, 1932'de Charles Nordhoff ve James Norman Hall'un Mutiny on the Bounty romanına Metro-Goldwyn-Mayer Dram filmidir.
Swing Time, ağırlıklı olarak New York'ta geçen ve Fred Astaire ve Ginger Rogers'ın başrol oynadığı 1936 Amerikan RKO müzikal komedi filmidir. Film ayrıca Helen Broderick, Victor Moore, Betty Furness, Eric Blore ve Georges Metaxa'yı da içerir, müziği Jerome Kern'e ve sözleri Dorothy Fields'a ait. Film George Stevens tarafından yönetildi.
Stanislaus Pascal Franchot Tone, Amerikalı aktör, yapımcı ve sahne, film ve televizyon yönetmenidir. 1930'larda ve 1940'ların başında önde gelen bir başroldü ve kariyerinin zirvesine ulaştığı 1950'lerde yardımcı rollerdeki beyefendi, sofistike rolleriyle tanınıyordu. Oyunculuk kariyeri yasa öncesi romantik filmlerden çok katmanlı kara film rollerine ve I. Dünya Savaşı filmlerine kadar birçok türde çalışmalar içerir. 1960'lar boyunca tiyatro ve filmlerde oyunculuk ve yapımcılığa devam ederken, Alacakaranlık Kuşağı ve Alfred Hitchcock Saati de dahil olmak üzere birçok altın çağ dönemi televizyon dizisinin bölümlerinde konuk yıldız olarak yer aldı.
Ruggles of Red Gap, yönetmenliğini Leo Mccarey'nin yaptığı, başrollerini Charles Laughton, Mary Boland, Charlie Ruggles ve ZaSu Pitts'in paylaştığı, Roland Young ve Leila Hyams'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı 1935 yapımı komedi filmidir. Senaryosunu Walter DeLeon ve Harlan Thompson'ın yazdığı film, Harry Leon Wilson'ın çok satan 1915 tarihli romanından uyarlanmıştır. Bir poker oyununda bir ingiliz beyefendinin hizmetlisini kazanan Batı'dan yeni zengin bir Amerikalı çiftin hikâyesini anlatır.
6. Akademi Ödülleri, 1 Ağustos 1932 ile 31 Aralık 1933 tarihleri arasında vizyona giren filmleri onurlandırmak amacıyla, 16 Mart 1934 tarihinde Los Angeles'taki The Ambassador Hotel'de düzenlendi. Törenin sunuculuğunu Will Rogers üstlendi ve ödülleri de o takdim etti.
8. Akademi Ödülleri, 1935 yılında vizyona giren filmleri onurlandırmak amacıyla 5 Mart 1936'da Kaliforniya'nın Los Angeles şehrindeki Biltmore Hotel'de düzenlenmiştir ve törenin sunuculuğunu Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (AMPAS) başkanı Frank Capra üstlenmiştir. Bu yıl, ödüllerin ilk kez "Oscar" olarak adlandırıldığı yıl olmuştur.