Fenerbahçe 1969-70 sezonunda İstanbul Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele etti.
Fenerbahçe 1971-72 sezonunda İstanbul Birinci Ligi'nde yer aldı.
Fenerbahçe 1972-73 sezonunda İstanbul İkinci Ligi'nde yer aldı.
Fenerbahçe 1973-74 sezonunda İstanbul Üçüncü Ligi'nde yer aldı.
Fenerbahçe 1964-65 sezonunda İstanbul Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele etti. Ligi ikinci tamamlayan ekip, Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda dördüncü oldu.
Fenerbahçe 1960-61 sezonunda İstanbul Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele etti. Ligi dördüncü tamamlayan ekip, Federasyon Kupası'nda ikinci oldu ve Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanamadı.
Fenerbahçe 1959-60 sezonunda İstanbul Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele etti ve beşinci oldu.
Fenerbahçe 1954-55 sezonunda İstanbul İkinci Voleybol Ligi'ne katılmadı. Takım sadece sezon başındaki Teşvik Turnuvası'nda boy gösterdi.
Fenerbahçe 1958-59 sezonunda İstanbul Ligi'nde beşinci ve Türkiye Şampiyonası'nda dördüncü kez üst üste şampiyon oldu.
Fenerbahçe 1961-62 sezonuna eski gücünü kaybetmiş bir şekilde girdi ve İstanbul Ligi'nde üçüncü olabildi. Türkiye Şampiyonluğu'na doğrudan katılan sarı-lacivertliler burada da üçüncülükte kaldılar.
Fenerbahçe 1962-63 sezonunda İstanbul Ligi'nde ikinci oldu. Doğrudan katılma hakkını elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu'na ise erkek voleybol takımının İstanbul Erkekler Voleybol Ligi'nin son maçında uğradığı haksızlığı protesto etmek amacıyla katılmadı. Erkek takımı da aynı şekilde protesto ederek Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası'na iştirak etmemişti. Bu şekilde, kadın voleybol takımı kurulduğundan beri ilk kez Türkiye Şampiyonası'nda yeralmamış oldu.
Fenerbahçe 1963-64 sezonunda İstanbul Ligi'nde üçüncü oldu. Türkiye Şampiyonluğu'na ise katılamadı.
Fenerbahçe 1965-66 sezonunda İstanbul Ligi'nde üçüncü oldu. Türkiye Şampiyonluğu'na ise katılamadı.
Fenerbahçe 1968-69 sezonunda İstanbul Ligi'nde bir sezon önce eline geçirdiği şampiyonluğu korudu ve sekizinci İstanbul şampiyonluğunu namağlup olarak kazandı. Başarısını Türkiye Şampiyonluğu'nda da sürdüren sarı-lacivertliler tarihindeki yedinci Türkiye şampiyonluğuna yenilmeden ulaştı.
Fenerbahçe 1977-78 sezonunda İstanbul Kadınlar Voleybol Ligi'ne katılmadı. Fikstürdeki ilk maçına çıkmayarak hükmen mağlup sayılan Fenerbahçe, ikinci maçta da sahada yeralmayınca ligden çıkarıldı.
Fenerbahçe 1969-70 sezonunda İstanbul Ligi'nde ikinci oldu. Yöneticilerinin ihmali sonucunda Galatasaray'a hükmen mağlup olan sarı-lacivertliler kazanabilecekleri muhtemel bir şampiyonluğu kaybettikleri gibi, iki sezondur şampiyonluğu ellerinde tuttukları Türkiye Şampiyonası'na da katılamadılar. Tarihinde üçüncü kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılan Fenerbahçe birinci turda eşleştiği Bulgar Akademik Sofya'nın çekilmesi sonucunda kadın voleybolunda Avrupa Kupalarında tur atlayan ilk Türk takımı oldu. Sarı lacivertliler ilk kez oynadıkları çeyrek finalde bir önceki sezonun finalisti CSKA Moskova'ya elendiler.
Fenerbahçe 1972-73 sezonunda İstanbul Ligi'nde on birinci kez şampiyon oldu. Türkiye Şampiyonası'nda ikincilikte kaldı.
Fenerbahçe 1974-75 sezonunda İstanbul Ligi'nde, Türkiye Şampiyonası'nda ve Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü Kupası'nda ikinci oldu.
Türkiye Deplasmanlı Erkekler Voleybol Ligi 1977-78 sezonu, Efeler Ligi'nin 8. sezonudur. Dört şehirden 14 takımın katıldığı lig, deplasmanlı lig usulüne göre oynandı. Ligde 26 maç sonunda 47 puan toplayan Eczacıbaşı şampiyon olurken, 25 puan toplayan Göztepe ve hiçbir maça çıkmayan Kurtuluşspor küme düştü.
Türkiye Deplasmanlı Erkekler Voleybol Ligi 1986-87 sezonu, Efeler Ligi'nin 17. sezonudur. Altı şehirden 14 takımın katıldığı lig, deplasmanlı lig usulüne göre oynandı.