Beta Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 100 ışık yılı uzaklıkta bulunan spektroskopik ikili ve Beta Reticuli B ile birlikte üçlü yıldız sistemidir. Görünen büyüklüğü 3,85 olan sistemin birincil bileşeni tayf tipi K0IV olan turuncu bir devdir.
Gama Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde 490 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen parlaklığı 4,51 kadir olan, M-tipi kırmızı dev yıldızdır.
Eta Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 380 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen parlaklığı 5,24 kadir olan, G-tipi sarı dev yıldızdır.
Teta Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 462 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen parlaklığı 5,87 kadir olan, B-tipi mavi dev yıldızdır.
Iota Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 331 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen büyüklüğü 4,97 kadir olan, K-tipi turuncu dev yıldızdır.
Kappa Reticuli, Ağcık takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 70 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen büyüklüğü 4,71 kadir olan ikili yıldızdır. Birincil bileşeni, F-tipi sarımsı-beyaz bir altdevdir.
Eta Muscae, Sinek takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 382 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve görünen parlaklığı 4,77 kadir olan spektroskopik ikili sistemdir. Birincil bileşen, B-tipi bir anakol yıldızıdır.
Iota Eridani, Irmak takımyıldızı içinde yer alan ve yaklaşık olarak 151 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldızdır. Tayf sınıfı K0 III olan yıldızın görünen parlaklığı +4,12 kadirdir.
Omicron1 Eridani, Irmak takımyıldızı içinde yer alan ve yaklaşık olarak 122 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldızdır. Tayf sınıfı F2 II-III olan dev yıldızın görünen parlaklığı +4,04 kadirdir ve bir Delta Scuti değişenidir.
g Eridani, HD 24160, Irmak takımyıldızı içinde yer alan ve yaklaşık olarak 210 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldızdır. Tayf sınıfı G9III olan sarı dev yıldızın görünen parlaklığı +4,17 kadirdir.
Delta Eridani, Irmak takımyıldızı içinde yer alan ve yaklaşık olarak 29 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldızdır. Tayf sınıfı K1III-IV olan turuncu altdevin görünen parlaklığı +3,51 kadirdir. Yıldızın geleneksel ismi olan Rana, Latince "kurbağa" anlamına gelir. Gökada içinde Güneş'e göre 32,7 km/sn'lik bir hızla hareket eder. Gökada merkezinden uzaklığı, 24.100 ile 62.500 ışık yılı aralığında tahmin edilmektedir.
51 Eridani, Irmak takımyıldızı içinde yaklaşık olarak 96 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve birincil bileşeni ikili yıldız (AB) olan bir çoklu yıldız sistemidir. Birincil bileşen, tayf sınıfı F0V olan beyaz ana kol yıldızıdır ve görünen parlaklığı +5,22 kadirdir.
29 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 157 ışık yılı uzaklıkta bulunan G-tipi turuncu dev yıldızdır.
22 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 1.131 ışık yılı uzaklıkta bulunan B-tipi mavi altdev yıldızdır.
14 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 192 ışık yılı uzaklıkta bulunan spektroskopik ikili yıldızdır.
Pi1 Orionis (π1 Ori, π1 Orionis), Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 116 ışık yılı uzaklıkta bulunan üçlü yıldız sistemidir. Sistemin birincil bileşeni A-tipi beyaz bir anakol yıldızıdır.
59 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 363 ışık yılı uzaklıkta bulunan ikili yıldız sisteminin birincil bileşeni olan A-tipi beyaz bir anakol yıldızıdır.
55 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 1.039 ışık yılı uzaklıkta bulunan B-tipi turuncu bir anakol yıldızıdır. Orion OB1c Birliği'nin bir üyesidir.
31 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 502 ışık yılı uzaklıkta bulunan ve çoklu yıldız sisteminin birinci bileşeni olan K-tipi turuncu bir dev yıldızdır.
11 Orionis, Avcı takımyıldızı yönünde yaklaşık olarak 365 ışık yılı uzaklıkta bulunan A-tipi beyaz bir anakol yıldızıdır.