BJK İnönü Stadyumu, İstanbul Boğazı kıyısında, Beşiktaş ile Kabataş semtleri arasında 1947 ile 2013 yılları arasında hizmet vermiş stadyum. Stadyum 2004 yılında yenilenerek, kapasitesi 32.086'ya çıkarılmıştır. Uzun yıllar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarında kullanılan stadyum, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi kapsamında 2013 yılında yıkılmıştır.
Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu, önceki adıyla Alsancak Stadyumu, İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir futbol stadyumudur. 1929'da hizmete giren stadyum, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2015'te yıkıldı ve 2017-2021 yılları arasında yeniden inşa edildi.
Bursa Atatürk Stadyumu, 1950 yılında Bursa'da açılan futbol stadyumu. Bursa Atatürk Stadyumu, Merkez Osmangazi ilçesinin Altıparmak semtinin batısında, Kültürpark'ın doğusunda yer almaktadır.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu, 19.209 kapasiteli stadyumdu. Kapasiteye göre Ankara'nın en büyük 4. stadyumuydu. Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün iç saha maçlarına ve resmî kurumlar tarafından düzenlenen tören ve gösterilerde kullanıldı.
Middlesbrough Football Club ya da kısaca Boro, EFL Championship'te mücadele eden Middlesbrough merkezli İngiliz futbol kulübüdür. 1876 yılında kurulan ve ismini Middlesbrough şehrinden alan kulüp, Ağustos 1995 tarihinden beri maçlarını Riverside Stadyumu'nda oynamaktadır. Riverside, Middlesbrough'un profesyonelliğe geçtiği 1889 yılından bu yana kullandığı üçüncü stadyumudur. Ayresome Park, 1903-1995 yılları arasında kulüp tarafından 92 yıl kullanılmış ve kulüp tarihinde en fazla kullanılan stadyum olmuştur.
Kâmil Ocak Stadyumu Gaziantep'te bulunan eski stadyumdur. Gaziantepspor'un iç saha maçlarını oynadığı stadyum 16.981 kişi kapasiteliydi. Yapımını dönemin spordan sorumlu Devlet Bakanı, Gaziantep Milletvekili Kamil Ocak gerçekleştirmiş, 1974 yılında hizmete açılmıştır. Stadyum 2018 senesinde yıkılmıştır.
Manisa 19 Mayıs Stadyumu, Manisa'da Manisaspor'un ve 2017-18 Süper Lig sezonunun ikinci yarısına kadar Akhisar Belediyespor'un maçlarına ev sahipliği yapan stadyumdur. Kapasitesi yeni yapılan modern ve UEFA standartlarına uygun kapalı tribünüyle 16 bin 900 kişiye ulaşmıştır. 6 Şubat 2013 tarihinde Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanan hazırlık karşılaşması, bu stadyumda oynanan ilk millî karşılaşma olarak tarihe geçmiştir. 2020 Yılına geldiğimizde Stadyum tadilata alındı. Tadilat 2023 yılında tamamlandı ve stadyumun Manisa FK tarafından kullanılacağı açıklandı.
İzmir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan çok amaçlı stadyum. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilmiştir. Adını ülkenin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten almaktadır. 51.337 kişilik kapasitesi ile ülkedeki en büyük ikinci olimpik stadyumudur. Yerine Yeni İzmir Atatürk Stadyumu yapılması planlanmaktadır 2020 yılında stadyumun Passolig sistemi sökülmüş ve hâlen âtıl vaziyettedir.
Parken Stadyumu, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan, 42.305 seyirci kapasitesine sahip futbol stadyumu. Danimarka futbol kulüplerinden FC København'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. İnşaatı 1990 yılında başlayan stadyum, 9 Eylül 1992 tarihinde hizmete girmiştir. Danimarka'nın en fazla seyirci kapasitesine sahip stadyumu olan Parken, Danimarka millî futbol takımının da iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Stadyum konserlerde normal kapasitesinden daha fazla seyirci almaktadır.
Samsun 19 Mayıs Stadyumu, Samsun'da bulunan eski bir futbol stadyumudur. 23 Şubat 1975'te Trabzonspor'a karşı yapılan maçta açılan ve 20 Mayıs 2017 tarihindeki Bandırmaspor karşılaşmasına dek Samsunspor'a ev sahipliği yapan stadyum bu tarihten itibaren ilk kez 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları olmak üzere farklı spor branşlarında etkinlikler için kullanılmaktadır.
5 Ocak Fatih Terim Stadyumu, Adana şehir merkezinde yer almış eski stadyum. 1938 yılında hizmete giren stadyumun adı, Adana'nın 5 Ocak 1922 tarihinde düşman işgalinden kurtulması ve Türkiye millî futbol takımı ile Galatasaray teknik direktörlüğü yapmış Fatih Terim'den gelmekteydi.
Wembley Stadyumu, İngiltere'nin en büyük ve millî stadyumudur.
Emirates Stadyumu İngiltere'nin başkenti Londra'nın Holloway semtinde yer alan ve Arsenal Futbol Kulübü'nün iç saha maçlarına ev sahipliği yapan futbol stadyumu. Emirates, 60,272 seyirci kapasitesiyle; Wembley ve Old Trafford'tan sonra İngiltere'nin en büyük futbol stadyumudur.
"Potential", The WB kanalında yayınlanan, Joss Whedon tarafından oluşturulan bir fantastik dizi olan Buffy the Vampire Slayer televizyon dizisinin yedinci sezonunun on ikinci bölümü.
Kâzım Karabekir Stadyumu, Erzurum'da bulunan stadyumdur. 2015 yılına kadar Erzurumspor, günümüzde ise Erzurumspor FK'nın iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. 1968'de açılan stadyum, 2010 yılında yenilenmiştir.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi ya da sponsorluk anlaşması gereği Rams Park, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray'ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.
Darul Takzim FC, Malayca adıyla; Kelab Bolasepak Johor Darul Takzim, eski kuruluş adıyla Johor FC olan Johor Bahru, Johore merkezli profesyonel futbol kulübüdür.
Darul Aman Sarayı, Afganistan'ın başkenti Kabil'in merkezine 16 km uzaklıkta bulunan Avrupa tarzı bir saray.
Diobendi veya Diyubendi, Hindistan'ın Diyobend kentindeki Darul Ulum Diyobend mektebinden çıkan Hanefi İslam hareketine verilen terimdir. Özellikle Hindistan, Pakistan, Afganistan ve Bangladeş merkezli olup, son zamanlarda Birleşik Krallık'a ve Güney Afrika'ya da dağılmıştır.
Arg Afganistan'ın başkenti Kâbil'de ülkenin cumhurbaşkanlığı sarayı olarak kullanılmaktadır. Deh Afghanan ve Wazir Akbar Khan mahalleleri arasında 34 hektarlık bir arazide yer almaktadır. Emir Abdurrahman Han'dan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'ye kadar farklı Afgan devlet başkanları tarafından kullanılmıştır.