İçeriğe atla

Calligra Flow

Calligra Flow
Geliştirici(ler)Calligra Takımı
Güncel sürüm2.6.4 / 5 Haziran 2013
TürÇizelge yazılımı
LisansGNU Genel Kamu Lisansı
Resmî sitesiCalligra Flow web sayfası

Calligra Flow (eski adıyla Kivio), Calligra ofis yazılım setinin bir parçası olup, özgür bir şema ve akış diyagramı oluşturma yazılımıdır.

Dış bağlantılar

İlgili Araştırma Makaleleri

<span class="mw-page-title-main">Yazılım</span> bilgisayarın somut olmayan çalıştırılabilir bileşeni

Yazılım, değişik ve çeşitli görevler yapma amaçlı tasarlanmış elektronik aygıtların birbirleriyle haberleşebilmesini ve uyumunu sağlayarak görevlerini ya da kullanılabilirliklerini geliştirmeye yarayan makine komutlarıdır.

<span class="mw-page-title-main">Hip hop (kültür)</span> Amerikada ortaya çıkmış müzik kültürü

Hip hop, 1970'li yılların sonunda Amerika'da kötü koşullarda ve azınlık olarak yaşayan siyahilerin gündemden uzaklaşmak ve eğlenmek için oluşturduğu bir kültür, yaşam tarzı ve sanat akımıdır. Bu kültür Rap müziği, Graffiti sanatı, Breakdance'ı ve DJ'liği içerir. Hip hop kültürünün doğmasında Blues, Funk, Soul ve Caz müziğinin etkisi büyüktür.

<span class="mw-page-title-main">Calligra</span> özgür bir ofis ve grafik yazılım seti

Calligra, çoklu platform destekli, Genel Kamu Lisansı ile dağıtılan özgür bir ofis ve grafik yazılım setidir. Calligra, LibreOffice, Apache OpenOffice gibi pek çok yazılımda kullanılan OpenDocument dosya biçimlerine tam destek vermektedir. Microsoft Office biçimlerini de içe aktarabilir.

<span class="mw-page-title-main">Krita</span>

Krita, özgür ve açık kaynak bir grafik düzenleme yazılımı ve dijital sanatçılara yönelik çizim uygulamasıdır. Calligra yazılım setinin bir bileşeni olan ve Qt platformu üzerine C++ dilinde yazılan Krita, GNU Genel Kamu Lisansı ile dağıtılmaktadır.

<span class="mw-page-title-main">Calligra Stage</span>

Calligra Stage ya da eski adıyla KPresenter, Calligra'nın parçası olan bir sunum programıdır. Yazılımın Microsoft PowerPoint, Magicpoint ve LibreOffice sunumlarını yükleyebilme yeteneği vardır. Birden fazla işletim sistemini desteklemektedir.

<span class="mw-page-title-main">Calligra Plan</span>

Calligra Plan ya da eski adıyla KPlato, projeleriniz için görüşme ve iş takvimleri düzenleyebileceğiniz ve tüm düzenlemeleri grafiklerle takip edebileceğiniz bir proje yöneticisidir.

<span class="mw-page-title-main">Calligra Words</span>

Calligra Words, Calligra ofis programının kelime işlemcisidir. Calligra Words, katman tabanlı çalışmanıza izin veren ve belgelerinize profesyonel bir görüntü vermenizi sağlayan kolay kullanımlı bir kelime işlemci ve yayın programıdır. Desteklediği biçimler ve sahip olduğu özelliklerle çok büyük metin dosyalarında bile hızlı ve rahat çalışmanıza olanak tanır.

<span class="mw-page-title-main">Calligra Sheets</span>

Calligra Sheets ya da eski adıyla KSpread, Calligra'nın parçası olan bir sunum programıdır. Microsoft Excel, Applix Spreadsheet, Quattro Pro, Apache OpenOffice ve LibreOffice sunumlarını açma yeteneğine de sahiptir.

<span class="mw-page-title-main">Kexi</span>

Kexi, tümleşik veri yönetimi uygulamasıdır. Calligra ofis yazılımları takımının bir bileşeni olan Kexi, farklı veritabanları arasında iletişim kurabilir.

"It's Hard out Here for a Pimp" hip hop grubu Three 6 Mafia ve Cedric Coleman tarafından Hustle & Flow filmi için yazılmış şarkı. Filmde Terrence Howard ve Taraji P. Henson tarafından söylenmiştir. Three 6 Mafia şarkının kendi versiyonunu RIAA sertifikası sahibi albümleri Most Known Unknown eklemiştir.

<span class="mw-page-title-main">Hesap tablosu</span> veri tablolarının düzenlenmesi ve incelenmesi için kullanılan bilgisayar programları

Hesap tablosu, tablolama programı veya hesap çizelgesi,, verilerin tablo halinde hesaplanması, düzenlenmesi, analizi ve saklanması için bir bilgisayar uygulamasıdır. Özel bir tür program kategorisi olup, iş dünyası tarafından olağanüstü yaygın bir şekilde kullanılır. Microsoft Office yazılımında bu işi yapan program Excel adını taşır.

<span class="mw-page-title-main">Kelime işlemci</span> yazılar için girdi, çıktı ve düzenleme işlerine yarayan cihaz veya bilgisayar programı

Kelime işlemci, 1970 ve 1980'li yıllarda popüler olan elektronik yazı makinelerine denilmekte olan terimdir. Bu cihazların ilk biçimlerinde hafıza bulunmadığından bir nevi elektrikli daktilo görünümündedirler. Ancak özellikle 80'li yıllardan sonra her bir satırın kağıda yazılmadan önce düzenlenebilmesini sağlayan dijital bir panel eklenmiş zamanla da tüm metnin daha sonra düzenlenmek üzere kaydedilebildiği hafıza çipleri ile geliştirilmiştir.

<span class="mw-page-title-main">Konqueror</span>

Konqueror, KDE projesi kapsamında geliştirilen bir dosya yöneticisi, dosya görüntüleme aracı ve İnternet tarayıcısıdır. KDE'nin 3.5 ve önceki sürümlerinin öntanımlı dosya yöneticisi ve İnternet tarayıcısı olarak kullanılmıştır.

<span class="mw-page-title-main">Cover Flow</span>

Cover Flow, ilk olarak iPhone, iPod ve Mac bilgisayarlarda kullanılmaya başlanmış; belge görüntülerini, müzikleri veya intrent geçmişini üç boyutlu ve animasyonlaştırılmış halde geçiş efekti vermeye yarayan bir özelliktir. Apple tarafından üretilmiştir.

Quick Look Apple tarafından geliştirilen ve Mac OS X Leopard işletim sisteminde tanıtılan hızlı bir önizleme özelliğidir. Bu özellik 11 Haziran 2007'de düzenlenen Worldwide Developers Conference'da ilan edildi.

<span class="mw-page-title-main">Sunum programı</span>

Sunum programı bir slayt gösterisi şeklinde bilgi ve sunum görüntülemek için kullanılan bir yazılım paketidir. Üç ana işleve sahiptir: metin eklenip biçimlendirilebilen bir düzenleyici, grafik görüntülerin eklenmesi ve değiştirilmesi için bir yöntem ve içeriği görüntülemek için bir slayt gösterisi sistemi.

<span class="mw-page-title-main">TensorFlow</span>

TensorFlow, makine öğrenimi için ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılım kütüphanesidir. Bir dizi görevde kullanılabilir, ancak derin sinir ağlarının eğitimi ve çıkarımına özel olarak odaklanmaktadır.

Bu, macOS bileşenlerinin bir listesidir. Bunlar mevcut Mac işletim sisteminde bulunan özelliklerdir.

<span class="mw-page-title-main">Pardus 21</span>

Pardus 21, bir GNU/Linux dağıtımı olan Pardus'un 21 Ağustos 2021 tarihinde yayınlanan sürümüdür.

Columbia University Press; New York, Amerika Birleşik Devletleri merkezli, Columbia Üniversitesi bünyesinde kitap yayımlayan bir yayınevidir. 1893'te kurulmuştur.