Bostanlı Aktarma Merkezi

- Bostanlı İskele (İzmir Tramvayı), T1 (Alaybey – Kâtip Çelebi Üniversitesi & Mavişehir – Ataşehir) Tramvay Hattı istasyonu
- Bostanlı İskele Otobüs Durakları
- Bostanlı Vapur İskelesi, İZDENİZ iskelesi
Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi, İstanbul, Beşiktaş'ta, Beşiktaş-Kadıköy seferlerinin yapıldığı iskele binası.
Bostanlı, İzmir ilinin Karşıyaka ilçesine bağlı bir mahalledir. Karşıyaka sahili ile Mavişehir sahili arasında yer almaktadır. Mahallede Bostanlı Pazarı yani nam-ı değer Bospa olarak bilinen bir pazar her çarşamba düzenli olarak kurulmaktadır.
Kuzguncuk İskelesi, İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Kuzguncuk semtinde yer alan bir iskeledir.
Beykoz İskelesi, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Merkez mahallesinde yer alan bir iskeledir.
T1 Tramvay Hattı veya Karşıyaka-Çiğli Tramvayı, İzmir'de hizmet veren 20,8 kilometre (12,9 mi) uzunluğundaki 28 istasyonlu tramvay hattıdır. Hattın 8,8 kilometre (5,5 mi) uzunluğundaki kısmı 11 Nisan 2017'de hizmete alınmıştır. Hattın kalanı ise 27 Ocak 2024'te işletime alınmıştır. Hat Çiğli Tramvayı (T3) ile entegre çalışmaktadır.
Karaköy İskelesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Haliç'te Galata Köprüsü'nün doğusunda yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskeleden Eyüpsultan, Kadıköy, Bostancı ve Üsküdar'a giden seferler bulunmaktadır.
Sütlüce İskelesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Haliç'te yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskeleden Üsküdar, Kadıköy, Kabataş ve Beşiktaş'a da seferler düzenlenmektedir.
Üsküdar İskelesi, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan bir iskeledir.
Pasaport Vapur İskelesi, İzmir kent içinde ulaşımı sağlayan körfez vapurları için hizmete açılmış bir vapur iskelesidir.
İzmir Körfezi'nde İZDENİZ tarafından sürekli olarak işletilen dokuz iskele vardır. Ayrıca yaz mevsiminde hafta sonları beş iskeleye daha seferler düzenlenmektedir.
Karşıyaka Vapur İskelesi İzmir'de kent içi ulaşımın sağlandığı önemli bir terminalidir.
İstanbul Boğazı'nda ve Haliç'te Şehir Hatları tarafından işletilen kırk iskele vardır.
Konak Vapur İskelesi, İzmir'de kent içi ulaşım sağlayan körfez vapurları için hizmete açılmış bir vapur iskelesidir. İskele İzmir'de kent içi deniz ulaşımından sorumlu belediye kuruluşu İZDENİZ tarafından işletilmektedir. İskele Konak Meydanı'nın kuzeybatısında yer alır. İlk olarak 1884'te açılmıştır. Mimar Zeki Sayar'ın (1905-2001) tasarladığı yeni iskele binası 14 Nisan 1938 tarihinde hizmete girmiş, ancak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı için yapılan sahil dolgu işleminden sonra 1988'de yeniden inşa edilmiştir.
Eminönü İskelesi, İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Bağcılar-Kabataş tramvayına ve Eminönü peronlarına yakındır.
Kabataş İskelesi, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Kabataş'ta Beyoğlu'nun doğusunda yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskeleden Adalar, Kadıköy, Küçüksu, Anadolukavağı, Beykoz ve Bostancı'ya giden seferler bulunmaktadır.
Bostancı İskelesi, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Bostancı'da Kadıköy'ün doğusunda yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskeleden Adalar, Kadıköy ve Kabataş'a giden seferler bulunmaktadır.
Beşiktaş İskelesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan bir iskeledir.
Bostanlı Vapur İskelesi, İzmir'de kent içi ulaşımının sağlandığı yolcu ve araba vapur iskelesidir.
Türkiye'nin İzmir ilinde hizmet veren İzmir Tramvayı'nın kırk yedi istasyonu vardır. İstasyonların tamamı engelli erişimine uygundur. Alaybey, Alsancak Gar, Halkapınar, Karşıyaka İskele ve Semra Aksu istasyonlarından İZBAN'a; Fahrettin Altay, Konak İskele, Gazi Bulvarı ve Halkapınar istasyonlarından İzmir Metrosu'na; Bostanlı İskele, Göztepe, Karantina, Karşıyaka İskele, Konak İskele ve Üçkuyular istasyonlarından İZDENİZ vapur ve feribotlarına aktarma imkânı vardır.
Bostanlı İskele Tramvay İstasyonu, İzmir Tramvayı'nın T1 Tramvay Hattı'nda yer alan ve 11 Nisan 2017'de hizmete giren hemzemin tramvay istasyonudur. Karşıyaka'nın Bostanlı Mahallesi'nde, platformlar bulvarın kara ve deniz tarafında ayrı ayrı konumlanacak şekilde, yer almaktadır.