
BJK İnönü Stadyumu, İstanbul Boğazı kıyısında, Beşiktaş ile Kabataş semtleri arasında 1947 ile 2013 yılları arasında hizmet vermiş stadyum. Stadyum 2004 yılında yenilenerek, kapasitesi 32.086'ya çıkarılmıştır. Uzun yıllar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının maçlarında kullanılan stadyum, Beşiktaş'ın yeni stadyum projesi kapsamında 2013 yılında yıkılmıştır.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Trabzon'un İnönü Mahallesi'nde bulunan ve 26 Ocak 2017'ye kadar Trabzonspor'un maçlarını oynadığı stadyumdur. Stadyum ayrıca "1. Karadeniz Oyunları" ve "2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları"nda ana stadyum görevini üstlenmiştir. Ayrıca "2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası"nın yapıldığı statlardan biridir.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul'da yer alan bir mega stadyumdur. Adını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten alan tesis, kapasite olarak ülkedeki en büyük stadyumdur. Olimpiyat oyunlarına hazırlık projesi kapsamında Türk atletizmi ve futboluna hizmet etmesi amacıyla yaptırılmıştır.

Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu, önceki adıyla Alsancak Stadyumu, İzmir'in Konak ilçesinde yer alan bir futbol stadyumudur. 1929'da hizmete giren stadyum, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2015'te yıkıldı ve 2017-2021 yılları arasında yeniden inşa edildi.

Ali Sami Yen Stadyumu, İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde, Galatasaray Futbol Takımı'nın maçlarını oynadığı ve Galatasaray Spor Kulübü'nün 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen'in adını taşıyan eski stadyumdur. Günümüzde stadyumun yerinde DenizBank'a ait Torun Center bulunmaktadır. 15 Ocak 2011'de Ali Sami Yen Stadyumu, maçlarını o zamanki adı Türk Telekom Arena olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne devretmiştir.

Denizli Atatürk Stadyumu, 1987 yılında Denizli'de yapılan stadyumdur. Denizlispor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan stat 18.745 koltuk kapasitelidir. Bu stadyumda ilk maç 1982 yılında Denizlispor ile Eskişehirspor arasında oynandı. İlk gece maçı ise 1996 yılında Denizlispor ile Kocaelispor arasında oynandı. Ayrıca Türkiye'deki ilk tel örgüsüz stadyum olma özelliğini taşır.

İzmir Atatürk Stadyumu, Türkiye'nin İzmir şehrinde yer alan çok amaçlı stadyum. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilmiştir. Adını ülkenin ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ten almaktadır. 51.337 kişilik kapasitesi ile ülkedeki en büyük ikinci olimpik stadyumudur. Yerine Yeni İzmir Atatürk Stadyumu yapılması planlanmaktadır 2020 yılında stadyumun Passolig sistemi sökülmüş ve hâlen âtıl vaziyettedir.

İsmetpaşa Stadyumu Kocaelispor tarafından kullanılmak üzere 1972'de müsabakalara hazır duruma getirilmiştir.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu, Samsun'da bulunan eski bir futbol stadyumudur. 23 Şubat 1975'te Trabzonspor'a karşı yapılan maçta açılan ve 20 Mayıs 2017 tarihindeki Bandırmaspor karşılaşmasına dek Samsunspor'a ev sahipliği yapan stadyum bu tarihten itibaren ilk kez 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları olmak üzere farklı spor branşlarında etkinlikler için kullanılmaktadır.

Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu veya sponsorluk adıyla Kayseri Rhg Enertürk Enerji Stadyumu, Türkiye'nin Kayseri şehrinde yer alan stadyum. Ülkenin uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapması projesi kapsamında şehir merkezindeki Kayseri Atatürk Stadyumu arazisi karşılığı özel bir şirkete yaptırılan UEFA'nın 4 yıldızlı stadyumlarından biridir.

Bolu Atatürk stadyumu Bolu'da 9000 kapasiteli olan stadyumdur. Boluspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan stadyum çok amaçlı kullanılabilir. 1958 yılında hizmete girmiştir.

Kartal Stadyumu İstanbul'un Kartal ilçesinde 7.195 koltuk kapasiteli olan stadyumdur. Kartalspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan stadyum çok amaçlı kullanılabilmektedir. Özellikle Kartalspor 1. Lig'e çıktıktan sonra stadın tüm trübünleri açılmaya başlamıştır. Stadyum, 1986 yılında Mimar-Müteahhit Mehmet Özbek tarafından yapıldı.

Şeyh Edebali Stadyumu, Bilecik ilinin merkez ilçesinde yapımı devam eden stadyum. Yenilenmek maksadıyla eski stadyum 2021 yılında yıkıldı.

Mardan Spor Kompleksi, Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan spor kompleksi. İçerisinde UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilmiş iki çok amaçlı stadyum bulunan kompleksteki Mardan Antalyaspor Stadı aynı zamanda Antalyaspor'a ev sahipliği yapmıştır. Mardan Palace'a ait olan stat dünyanın en iyi butik statlarından birisi olarak gösterilmektedir.
Türk Bankası Ligi 2008-09, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Birinci Futbol Ligi'nin Türk Bankası sponsorluğunda düzenlenmiş sezonudur. İlk maç 16 Ekim 2008 tarihinde Çetinkaya'nın Gönyeli'ye 1-0 yenildiği maç ile başlamış ve 10 Mayıs 2009 tarihinde Ozanköy ile B. Bağcıl'ın 2-2 berabere kalması ile sona ermiştir.

Lefkoşa Atatürk Stadı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan 28.000 kişilik bir stadyum.

Bostancı Bağcıl Spor Kulübü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Bostancı köyünde bulunan bir spor kulübüdür. Şu anda Kuzey Kıbrıs Birinci Ligi'nde mücadele etmektedir. Maçlarını 800 kişi kapasiteli Bostancı Yakup Özorun Stadı'nda yapmaktadır.
Fly Oil 1. Ligi Ligi 2009-10, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Birinci Futbol Ligi'nin Fly Oil sponsorluğunda düzenlenmiş sezonudur. 3 Ekim 2009 tarihinde Türk Ocağı'nın Bostancı Bağcıl ile 1-1 berabere kaldığı maç ile başlamıştır ve 9 Mayıs 2010 tarihinde B. Bağcıl ile Gençlik Gücü'nün oynayacağı maç ile sona erecektir.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan akıllı çok amaçlı stadyumdur. 33.919 koltuk kapasitesiyle Samsunspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan ve 2017'de tamamlanan stadyum adını Mustafa Kemal'in Samsun'a çıktığı gün olan 19 Mayıs'tan almaktadır.

Sivas 4 Eylül Stadyumu veya sponsorluk gereğince BG Grup 4 Eylül Stadyumu, TOKİ tarafından yapılan Türkiye'deki ilk ekolojik stadyumdur. Stadı kullanan kulüp Sivasspor'dur.