
ABD Virjin Adaları, Karayip Denizinde bulunan ABD'ye bağlı adalar topluluğudur.

Virjin Adaları, Atlas Okyanusu ile Karayip Denizi arasında bulunan, Küçük Antiller bölgesine dâhil edilen adalar topluğudur.

Britanya Virjin Adaları, Karayipler'de Küçük Antiller'in bir parçası olan ve Britanya Denizaşırı Toprakları olarak Birleşik Krallık'a bağlı olan adalar topluluğudur. Virjin Adaları'nda, ABD Virjin Adaları ve İspanyol Virjin Adalarının dışında kalan adalar topluluğudur. Başkenti Road Town olan Britanya Virjin Adaları, toplamda Tortola, Virjin Gorda, Anegada ve Jost Van Dyke gibi yerleşimin olduğu dört büyük ve irili ufaklı yaklaşık elli adacıktan meydana gelmektedir. Bu dört büyük ada dışında yaklaşık on beş adada da küçük yerleşimler görülebilmektedir. Britanya Virjin Adaları'na bağlı en büyük ada başkent Road Town'ın da bulunduğu Tortola adasıdır.

Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları millî futbol takımı, Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları'nı uluslararası organizasyonlarda temsil eden futbol takımıdır.

Britanya Virjin Adaları millî futbol takımı, Britanya Virjin Adaları'nı uluslararası organizasyonlarda temsil eden futbol takımıdır.

Karayipler Futbol Birliği, Karayipler ulusal futbol federasyonlarının çek çatı altında toplandığı bir organizasyondur. FIFA tarafından tanınan 25 ve tanınmayan 5 ülkeden oluşur.

UTC−04:00, UTC'den 4 saat geri zaman dilimi.

ABD Virjin Adaları Futbol Federasyonu, Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları futbolunun yönetim organıdır. Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları millî futbol takımı ve diğer ulusal organizasyonlardan sorumludur.

Britanya Virjin Adaları Futbol Federasyonu (BVIFA), Britanya Virjin Adaları futbolunun yönetim organıdır. Britanya Virjin Adaları millî futbol takımı ve diğer ulusal organizasyonlardan sorumludur.
2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri CONCACAF Birinci Tur maçları, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler'den turnuvaya katılacak takımları belirleyen elemelerin ilk aşamasıdır.

Virjin Adaları 5-21 Ağustos tarihleri arasında 2016 RIO'da mücadele edecektir.
Batı Hint Adaları millî kriket takımı, aynı zamanda Windies de denir, birçok ülkenin birleşmesiyle oluşan ve uluslararası maçlar yapan kriket takımıdır. Bu takımı Batı Hint Adaları Kriket Kurulu idare etmektedir. Bu takım 15 Karayip ülkesinden oluşuyor. Bunların içinde İngiltere'ye bağımlı ya da bağımlı olmayan takımlar vardır. Uluslararası Kriket Konseyi'nin tam üyesidir. 1970 ve 1990 yılları arasında Batı Hint Adaları, Test ve ODİ kriketinde en güçlü takımdı. Batı Hint Adaları; iki kez Kriket Dünya Kupası (1975,1979), iki kez Kriket Dünya Twenty20 Kupası (2012,2016) kazanmıştır. 5 Ekim 2016 tarihi itibarıyla Batı Hint Adaları, Test'te sekizinci, ODİ'de dokuzuncu ve Twenty20'de dördüncüdür. Batı Hint Adaları 2007 Kriket Dünya Kupası ve 2010 Kriket Dünya Twenty20 Kupası turnuvaları için ev sahipliği yapmıştır.

Britanya Rüzgâraltı Adaları, Rüzgâraltı Adaları'nda varlığını sürdüren Britanya sömürgesiydi. 1671'de Anguilla, Antigua, Barbuda, Montserrat, Nevis, Saint Kitts ve Virjin Adaları sömürgelerinin birleştirilmesiyle oluşturuldu. Atanan bir valinin yönettiği adaların ayrıca kendi vali vekilleri, konseyleri ve meclisleri vardı. 1816'da, Antigua merkezli Barbuda ve Montserrat ile Saint Kitts merkezli Anguilla, Nevis ve Virjin Adaları olmak üzere ikiye ayrıldı. 1833'te tekrar kurulurken 1871'de Dominika da dâhil edildi. 1940'ta Dominika ayrılırken Rüzgâraltı Adaları da 1958'de kurulan Batı Hint Adaları Federasyonu'nun bir parçası oldu. 1960'ta ise varlığı tamamen sonlandırıldı.
Bu sayfa Kuzey Amerika'da kullanılan ulusal ve uluslararası bayrakları gösterir.

Terrance B. Lettsome Uluslararası Havalimanı veya eski adıyla Beef Adası Havalimanı, Karayipler'de bir Britanya Denizaşırı Toprakları'ndan biri konumunda olan Britanya Virjin Adaları'nda hizmet veren ana havalimanıdır. Havaalanı, Britanya Virjin Adaları içindeki hemen hemen tüm adalara açılan kapı görevi görür. Havaalanı aynı zamanda yakınlardaki ABD Virjin Adaları'na giden yolcular için de bir kapıdır. Havaalanı, Tortola Adası'nın açıklarındaki küçük bir ada olan ve Tortola Adası'na Kraliçe II. Elizabeth Köprüsü ile bağlanan Beef Adası'nda yer almaktadır. Birçok yolcu, diğer küçük Britanya Virjin Adaları'na feribotla gitmek için Beef Adası'na uçar.

Auguste George Havalimanı, Britanya Virjin Adaları'nın en kuzeydeki adası Anegada'da bulunan havalimanıdır. Havalimanının adı Kaptan Auguste George'dan gelir.
Britanya Virjin Adaları başbakanı, Karayipler'de Küçük Antiller'in bir parçası konumunda olan ve coğrafi açıdan Orta Amerika'ya dahil edilen, Britanya Denizaşırı Toprakları'nın bir parçası olarak Birleşik Krallık bölgesi olan Britanya Virjin Adaları'nda 1967 yılından sonra hükûmetin başında yer alan kişi olarak bu makama getirilen kişiye verilen unvandır. Bu görevde bulunan kişi 1967 ile 2007 yılları arasında Virjin Adaları şef bakanı olarak, 2007 tarihinden itibaren de Virjin Adaları başbakanı olarak bu makamda görev almıştır.

Britanya Virjin Adaları bayrağı, Karayipler'de Britanya Denizaşırı Toprakları'na dâhil edilen Britanya Virjin Adaları tarafından kullanılan bayrak. Britanya Virjin Adaları bayrağı günümüzdeki hâli ile 15 Kasım 1960 tarihinde kabul edilmiştir.

Britanya Virjin Adaları arması, Karayipler'de Britanya Denizaşırı Toprakları'na dâhil edilen Britanya Virjin Adaları tarafından kullanılan arma. Britanya Virjin Adaları arması günümüzdeki hâli ile 15 Kasım 1960 tarihinde kabul edilmiştir.

Pelikan Adası, Karayip Denizi'nde Britanya Denizaşırı Toprakları'nın bir parçası olan Britanya Virjin Adaları'na bağlı ıssız bir adadır. Peter Adası'nın güneybatısında, Norman Adası'nın hemen kuzeyinde yer alır. ABD Virjin Adaları'nın güneydoğu köşesindeki Flanagan Adası'nın doğusundadır.